Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Nu vom avea un joc ușor cu Timba”

Dan Oancia

Dan Oancia
03.01.2018

Deși este văzută ca mare favorită în partida din cadrul etapei intermediare de mâine, BC SCM Timișoara nu se culcă pe o ureche. Antrenorul „leilor” și-a pus jucătorii în gardă, atenționând cu nu vor avea parte nicidecum de un joc facil mâine, contra concitadinei Timba.

Nu vom avea un joc ușor cu Timba, echipă care a înscris multe puncte în deplasarea recentă de la Cluj-Napoca. Individual, adversara noastră are baschetbaliști de calitate, iar în acest moment nu pare a avea nicio presiune. Noi vrem să dovedim că ne-am antrenat bine în aceste zile care au cuprins sărbătorile de iarnă. Vom aborda partida cu concentrare și motivare, a declarat antrenorul lui BC SCM Timișoara, Tudor Costescu, conform site-ului bc-tm.ro.

În partida tur, BC SCM Timișoara s-a impus cu 101-76, Jeremic fiind marcatorul a celor mai multe puncte, 25, urmat de Popa-Calotă, cu 17 puncte. BC Timba este considerată gazda întâlnirii de mâine, din sala „Constantin Jude”, care va începe la ora 18.00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!