Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Orice victorie devine foarte importantă pentru noi”

Tudor Costescu: „Orice victorie devine foarte importantă pentru noi”

FC Argeș Basketball se deplasează pe terenul lui CSU Sibiu pentru confruntarea din etapa a 28-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Meciul va avea loc sâmbătă, 9 aprilie, în Sala Transilvania.

Înaintea disputei de la Sibiu, Tudor Costescu a vorbit pentru pagina de Facebook FC Argeș Basketball despre importanța victoriilor în această perioadă pentru formația sa, spunând și că există probleme de efectiv în lotul piteștean:

„Se apropie finalul sezonului regulat și se ascute lupta pentru o poziționare cât mai bună înaintea playoff-ului. Iată că în ultimele câteva etape bune se dovedește că nu mai există echipă favorită, iar acum ne așteaptă un meci foarte dificil. Orice victorie devine foarte importantă pentru noi, știm că vom avea parte de o confruntare în fața unei săli pline, cu o echipă care în ultimul timp are o formă sportivă foarte bună. Avem probleme de efectiv, dar sperăm ca până la ora meciului să reușim să le rezolvăm. Ne dorim să încheiem șirul înfrângerilor și să revenim pe linia pe care am avut-o întreg sezonul.”

Din informațiile transmise de către clubul alb-violet prin intermediul paginii de Facebook, Radu Voinescu se confruntă cu o entorsă la gleznă, iar o decizie în privința folosirii lui Raynere Thornton (accidentare minoră la metatarsienele piciorului drept) va fi luată de staff-ul tehnic la startul jocului. Nikola Jevtovic o să fie și el absent, acesta aflându-se în recuperare după o accidentare suferită în urmă cu o lună, la meciul împotriva lui SCM U Craiova.

CSU Sibiu și FC Argeș Basketball se vor duela sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 18.00, meciul din Sala Transilvania urmând să fie transmis pe YouTube FRB TV.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!