Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: “Pentru noi orice meci de acum este capital”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
16.02.2013

Tudor Costescu

Tehnicianul grupării argeşene a prefaţat meciul contra campioanei en-titre a României, caracterizându-l ca fiind cel mai greu al campionatului.

Cred că va fi cel mai greu meci al campionatului pentru că întâlnim echipa campioană a României şi meciul este cu atât mai dificil cu cât echipa de acolo vine după un joc foarte bun în care a reuşit să se impună împotriva echipei ce se află pe primul loc al clasamentului. Nu ne va fi simplu, dar noi trebuie să folosim în favoarea noastră orice mică greşeală ce apare în jocul acestei formaţii. Nu ne va fi deloc simplu, dar trebuie să fim pregătiţi să putem să facem un joc foarte bun în faţa acestei formaţii şi de ce nu, să ne impunem. Pentru noi orice meci a devenit de acum înainte unul capital şi sunt de părere că dacă vom face faţă presiunii o să ne putem impune în acest meci.

Costescu este de părere că victoria reuşită împotriva Timişoarei a ridicat moralul jucătorilor săi.

Cred că victoria din meciul cu Timişoara a ridicat moralul jucătorilor şi parcă acum au prins şi ei mai mult curaj şi o mai mare încredere în forţele lor. Trebuie să profităm de acest moment foarte bun şi să reuşim să acumulăm cât mai multe în perioada următoare. În plus, mizez şi pe o reacţie de orgoliu a jucătorilor pentru că sunt sub spectrul ratării calificării în play-off. Acest lucru nu este unul deloc mulţumitor pentru niciunul dintre jucătorii echipei noastre. Cu siguranţă niciunul dintre jucătorii echipei noastre nu a venit la Piteşti pentru a nu se califica în play-off, asta mai ales după ce am apucat să jucăm şi în Cupele Europene.

foto: Laura Haraba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!