Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: "Pentru perioada în care ne afăm, echipa şi-a atins obiectivele"

Andrei Danciu

Andrei Danciu
31.08.2012

Foto: Mihai Neacşu

O noua victorie în presezon pentru BCM U Piteşti. Argeneşii au învins pe SCM U Craiova într-un joc şcoală desfăşurat joi seară la Sala Ion Constantinescu din Craiova, scor 82-72.

Tehnicianul echipei învingătoare a caracterizat jocul ca fiind unul intens şi în acelaşi timp bun, având în vedere perioada de pregătire în care se află ambele formaţii.

A fost un meci destul de intens, iar pentru momentul pregătirii în care ne aflăm, atât noi cât şi Craiova, pot spune că am arătat o oarecare calitate. Sunt multe de pus la punct în continuare, nu suntem nici unii nici alţii în efectiv complet din varii motive, dar eu cred că oricum se dovedeşte că nivelul campionatului creşte de la an la an.

Întrebat ce obiective şi-a propus pentru următorul sezon, Tudor Costescu îşi doreşte să depăşească performanţele de anul trecut şi să îşi apere trofeul adjudecat în luna februarie a acestui an, la Bucureşti.

Vrem să avem un parcurs bun în Cupă şi să ne apărăm trofeul. De asemenea, vrem să ne depăşim performanţele de anul trecut pentru că din păcate în sezonul trecut nu am avut un parcurs constant în campionat. Jucătorii de la naţională vor schimba echipa cel puţin în ceea ce priveşte disponibilitatea la efort plus intensitatea în apărare alături de calităţile în atac şi în apărare pe care le aduce fiecare jucător. Pentru perioada în care ne afăm, echipa şi-a atins obiectivele. A fost un antrenament reuşit, avem multe meciuri de disputat în continuare şi prin aceste meciuri încercăm să sudăm echipa.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!