Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Poate deznodământul ar fi trebuit să fie decis altfel”

Tudor Costescu: „Poate deznodământul ar fi trebuit să fie decis altfel”

BCM U Pitești a suferit o înfrângere dramatică pe finalul primei partide din Cupa României, împotriva celor de la CSO Voluntari, scor 75-74.

La finalul partidei, antrenorul piteștenilor, Tudor Costescu, a oferit o declarație pentru sponsorul oficial al turneului în care s-a plâns de prestația de pe final a elevilor săi, dar și de decizia arbitrilor de a acorda un fault pe o aruncare de 3 puncte: 

„Felicitări adversarilor și mult succes în acest turneu. O victorie meritată în special datorită multitudinii de greșeli și de lipsă de inspirație pe care am avut-o în mod special în partea a doua a meciului. Am făcut adunat mai multe greșeli decât în tot restul campionatului. Asta nu le ia din merit lor. Fără să fac legătura cu ultimul meci din campionat, e greu ca o asemenea partidă să fie decisă cu un fault de 3 puncte în ultima secundă de atac. A fost totuși o confruntare sportivă și poate deznodământul ar fi trebuit stabilit altfel. În lumea noastră de obicei lași jocul să decidă, nu iei o decizie care rupe în felul ăsta echilibrul. Sigur, putea să rateze, să marcheze două sau una sau niciuna, astea sunt alte lucruri. Dar în condițiile unei asemenea încrâncenări de o parte și de alta a jocului, mi s-a părut puțin neplăcut să pierdem în jocul ăsta, cu toate că am fost la 60% din potențialul nostru, în ceea ce privește și atitudinea și intensitatea și deciziile.”

Interviul cu Tudor Costescu este disponibil la următorul video, la minutul 9: 

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!