Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: “Popovic va juca până la decizia Comisiei de Apel”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
06.03.2013

Tudor Costescu a vorbit despre sancţiunea pe care Comisia de Disciplină a FR Baschet a dictat-o în cazul lui Slobodan Popovic.

Noi am luat decizia să depunem un memoriu. Ne-am simţit neîndreptăţiţi, şi eu aşa cum am declarat am considerat gestul lui nu unul cu o conduită normală pe terenul de sport, dar un gest izvorât din natura acelui joc presărat de violenţă şi de contacte dure nesancţionate. Prin urmare, am depus un memoriu la decizia Comisiei de Disciplină către Comisia de Apel. În urma acelui memoriu, ca în orice acţiune judecătorească civilă, jucătorul este socotit nevinovat până ce o instanţă supremă se pronunţă. Nu ştiu ce va decide Comisia de Apel. Poate să dicteze o micşorare a pedepsei dictate de Comisia de Disciplină. Noi ne vom supune, bineînţeles. Cert este că Popovic, până la decizia Comisiei de Apel, va juca.

Foto: Daniel Chiriac 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!