Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: “Spectatorii noştri merită un meci de calitate şi o victorie”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
28.03.2013

Tudor Costescu

BCM U Piteşti va primi vizita celor de la Energia Rovinari în cadrul rundei cu numărul 29 a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Piteştenii revin pe teren propriu după o victorie înregistrată la Bucureşti cu scorul de 101-98 în compania celor de la CSM.

Iată ce a declarat Tudor Costescu înaintea partidei cu Energia Rovinari:

Ne aşteptam la o evoluţie bună în meciul de la Bucureşti, îi învinsesem şi în tur acasă. Chiar dacă ei sunt în partea superioară a clasamentului s-a văzut că în acest moment diferenţa nu se face după poziţiile din clasament. Toţi jucătorii care au evoluat au făcut-o bine, am avut o stare pozitivă, o determinare care poate a venit puţin cam târziu dar a fost benefică cel puţin la meciul de la Bucureşti.

Am învins Rovinari în tur. Sperăm să repetăm figura de la Bucureşti şi să îi învingem pe cei de la Târgu-Jiu acasă. Spectatorii noştri merită un meci de calitate şi o victorie. Pentru noi ar conta mult în clasamentul final şi în perspectiva play-out-ului pentru a putea avea un adversar puţin mai accesibil. În ultima etapă vom juca la Cluj. Clujul este o echipă redutabilă care joacă un baschet de calitate, dar cu siguranţă noi vom merge acolo să câştigăm.

Partida va avea loc joi cu începere de la ora 18:00.

foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro)

1 comentariu la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    victorie
    avand in vedere ca plec de la munca sa va vad ar fi bine sa castigati! Daca Jones face ca la Bucuresti (lasa vedetismele si paseaza cand e cazul) sigur castigam

    cu 11 ani în urmă (28.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!