Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Sper să avem energia și luciditatea pe care le-am avut la Miercurea Ciuc”

Tudor Costescu: „Sper să avem energia și luciditatea pe care le-am avut la Miercurea Ciuc”

FC Argeș Basketball a început foarte bine ediția 2021-2022 a Ligii Naționale și își dorește să continue seria victoriilor. În etapa secundă, alb-violeții vor avea o adversară mai dificilă: SCM Timișoara.

Tudor Costescu este conștient de acest aspect și a fost foarte precaut înaintea confruntării din Sala Sporturilor din Timișoara.

Este un meci care vine consecutiv în deplasare, o a doua deplasare lungă și mi-aș dori ca lucrul acesta să nu ne afecteze. Nu am avut prea mult timp de pregătire între cele două jocuri, dar am încercat să ne refacem din punct de vedere fizic și mă bucur că vom beneficia de aportul a încă doi jucători, care revin după accidentări. Prin urmare, probabil că vom avea o rotație mai lungă, dar întâlnim o echipă extrem de experimentată, cu jucători și un antrenor ce beneficiază de experiență în Liga Națională. Știu că va fi o dispută aprinsă. Sper să avem energia și luciditatea pe care le-am avut la Miercurea Ciuc”, a declarat antrenorul argeșenilor pentru pagina oficială de Facebook a echipei.

Meciul dintre SCM Timișoara și FC Argeș Basketball va începe la ora 17:15 și va fi transmis pe Digisport și Look Sport.

*foto: Facebook – FC Argeș Basketball

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!