Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Știm că va fi o confruntare extrem de grea”

Tudor Costescu: „Știm că va fi o confruntare extrem de grea”

FC Argeș Basketball primește, în Trivale, vizita lui U-BT Cluj-Napoca, în primul meci al etapei cu numărul 27 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Confruntarea de la Pitești are loc în această seară (31.03) și va fi televizată.

Tudor Costescu a prefațat pentru pagina de Facebook FC Argeș Basketball duelul cu U-BT, tehnicianul dorindu-și o reacție din partea echipei sale după eșecul din runda trecută cu CSM Târgu Jiu:

„Îmi doresc foarte mult să ne regrupăm după eșecul din etapa trecută, dar mai ales după jocul slab prestat, cu atât mai mult cu cât întâlnim cea mai valoroasă echipă din campionat. E un meci disputat acasă, iar pentru noi orice victorie e importantă, ținând cont de faptul că nu vrem să dăm cu piciorul muncii prestate și rezultatelor unui sezon întreg.

Știm că va fi o confruntare extrem de grea, sunt convins că angajamentul fizic va fi cel care va face diferența, dar cred că și aspectele tactice și micile detalii din punct de vedere tehnic vor fi cele care vor decide învingătoarea.”

Piteștenii au un parcurs foarte bun pe teren propriu în acest sezon, cedând doar de două ori în campionat, pe lângă acești pași greșiți reușind să adune 10 victorii.

Întâlnirea dintre FC Argeș și U-BT Cluj are loc în această seară (31.03) de la ora 18.00 și va putea fi urmărită în direct pe Digisport 4, LookSport și YouTube FRB TV.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • pipzn :

    Meci
    Care s-ar putea dovedi echilibrat sau cu Pitestiul in avantaj pentru ca:
    -Pitestiul clar are lot suficient de valoros si bine legat/coerent in joc. Si buni aruncatori de 3 mai ales pe teren propriu
    -Pitestiul are antrenor. Nu cunosc si nu ma prea intereseaza detaliile personale legate de d-nul Costescu (sau ai altor antrenori/jucatori). Cred in continuare ca este unul dintre cei mai buni antrenori romani
    -Pitestiul a avut cel mai echilibrat program evitand amanarea de meciuri si implicit supraincarcarea programului si suprasolicitarea ulterioara. Aici, da, cand nu accepti amanarea jocului desi adversarii au un lot puternic/esential afectat de cazurile de Covid poti fi considerat pe drept lipsit de fair play. Daca vor ajunge ei intr-o situatie asemanatoare ar trebui sa nu se supere daca vor pati la fel.
    -Pitestiul joaca totusi acasa

    Pe de alta parte "U"
    -vine dupa o serie de jocuri solicitante prin frecventa si intensitate. Ultimul acum 2 zile cu Voluntariul
    -in contextul unor rezultate ulterioare previzibile sunt putine sanse sa piarda locul 1 la sfarsitul sezonului regulat chiar daca pierde astazi cu Pitestiul
    -indiferent ce declaratii s-ar face, e clar ca in acest moment gandurile sunt mai mult la meciul din 5 aprilie (mai ales ca vezi si mai sus)

    cu 2 ani în urmă (31.03.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!