Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Trebuie să întrerupem șirul acesta de înfrângeri”

Tudor Costescu: „Trebuie să întrerupem șirul acesta de înfrângeri”

Rapid București a cedat cu 81 la 84 în duelul cu CSM Oradea sâmbătă, 25 martie, din Pitești Arena. Partida a contat pentru etapa a 25-a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Giuleștenii au ajuns la trei înfrângeri consecutive în LNBM și au coborât la 9-6 bilanț în Top 10, cu trei meciuri până la finalul acestei faze având o victorie în plus față de CSO Voluntari, următoarea din clasament.

Tudor Costescu a vorbit la finalul meciului cu Oradea pentru pagina de Facebook a clubului rapidist, felicitându-și jucătorii pentru efort și atitudine în ciuda rezultatului nefavorabil:

„Nu ne încălzește că n-am jucat rău, având în vedere că e un meci pierdut. Din punct de vedere al rezultatului sunt foarte nemulțumit, însă vreau să îmi felicit jucătorii pentru efort și atitudinea de azi (n.r. sâmbătă, 25 martie). Am întâlnit o echipă care n-a pierdut decât un meci în campionat și este într-o formă sportivă foarte bună și prin urmare ne-a fost foarte greu.”

Întrebat dacă privește cu încredere spre ultimele jocuri din Top 10, antrenorul Rapidului a spus:

„Da, privim cu încredere. Trebuie să întrerupem șirul acesta de înfrângeri venite într-un mod nedorit și sperăm s-o facem începând cu data viitoare.”

Clubul bucureștean a jucat de data aceasta în Pitești Arena, după ce sala proprie a fost ocupată cu meciuri din cadrul Campionatului Național de tenis de masă:

„Trebuie să jucăm meciurile de acasă în sala noastră, unde ne antrenăm de opt luni. Bine că am avut ocazia să ne antrenăm câteva zile aici (n.r. în Pitești Arena).”

Următorul meci pentru Rapid o să fie la Constanța pe 29 martie, de la ora 20.00.

*foto: Facebook Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!