Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Fometescu va rata debutul la Naționala României

Tudor Fometescu va rata debutul la Naționala României

Tudor Fometescu s-a accidentat si va rata debutul la Naționala României. 

CSM Oradea a anunțat prin intermediul paginii oficiale de facebook că tânărul jucător a suferit o întindere de ligamente la genunchi în finala Cupei României și va absenta pentru câteva sâptămâni. Fometescu a fost convocat în lotul lărgit al României pentru partidele de calificare împotriva Spaniei și Israelului. 

Tudor Fometescu a devenit jucătorul sub 23 de ani cu cele mai multe minute din tabară campioanei României, după ce căpitanul Naționalei României, Bobe Niculescu a avut parte de un sezon nefericit, presărat cu multiple accidentări. "Fome" joacă în medie 18 minute pe partidă și contribuie cu 3,3 puncte, 2,3 recuperări și 1,3 la eficiența pentru un indice de 4 unități la eficiență. Cea mai bună partidă a sa din acest sezon a fost cea împotriva lui CS Dinamo Știința, când și-a trecut în cont 9 puncte, 4 recuperări, o pasă decisivă si 2 intercepții pentru un indice de 12 unități la eficiență. 

*foto: facebook CSM Oradea 

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Oradea 2 bulcul 1 :

    Aoleu
    A doua repriza - ok, da' prima?

    cu 4 ani în urmă (18.02.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!