Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Gheorghe, înainte de returul cu Cholet: „Vreau să îmi ajut echipa cât pot de mult”

Tudor Gheorghe, înainte de returul cu Cholet: „Vreau să îmi ajut echipa cât pot de mult”

Astăzi, 2 noiembrie, CSM Oradea o întâlnește pe Cholet Basket, într-un meci din cadrul etapei a patra a FIBA Europe Cup. Gruparea lui Cristian Achim dorește să își ia revanșa pentru înfrângerea din tur și să își mărească foarte mult șansele de calificare în faza următoare a competiției.

Cu această ocazie, am stat de vorbă cu Tudor Gheorghe, baschetbalistul ajuns în această vară pe malul Crișului.

„Înfruntăm cel mai puternic adversar din această grupă. Va fi un meci extrem de dificil în care va trebui să dăm totul pe teren pentru a spera la victorie. Mereu când jucăm în Oradea Arena intrăm pe teren cu un plus de încredere și reușim să prestăm un joc bun. Este un factor important pentru moralul nostru. Sper ca și în meciul cu Cholet să se întâmple același lucru”, ne-a explicat fundașul autohton.

Tudi a spus câteva cuvinte și despre mutarea la Oradea și despre adaptarea sa în lotul Leilor Roșii.

M-am acomodat bine la Oradea. Toată lumea m-a primit cu căldură aici și nu mi-a fost deloc greu din acest punct de vedere. Publicul de aici este extraordinar. Mereu ne susține în număr mare. O contribuție importantă a seriei de victorii acasă o are și publicul, cu siguranță.

Având în vedere accidentarea lui Erick Neal, este de așteptat ca tânărul jucător să aibă un rol mai mare în disputa din această seară, prin urmare l-am întrebat pe Tudi cum privește această situație.

Eu mă pregătesc la fel, indiferent de situația lui Erick sau a altcuiva din echipă. Încerc să progresez în fiecare zi și să fiu într-o formă de meci cât mai bună. Vreau să îmi ajut echipa cât pot de mult, indiferent de rolul pe care îl am.

Duelul din Oradea Arena va începe la ora 19:00 și va putea fi urmărit pe Digisport 4 și pe canalul de YouTube al FIBA.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!