Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Gheorghe și-a prelungit înțelegerea cu CSM Oradea

Tudor Gheorghe și-a prelungit înțelegerea cu CSM Oradea

CSM CSU Oradea a anunțat în cursul zilei de vineri, 23 iunie, prelungirea înțelegerii cu Tudor Gheorghe, unul dintre jucătorii autohtoni pe care „Leii Roșii” s-au bazat în sezonul 2022/2023.

Conducătorul de joc a sosit în vara lui 2022 la Oradea după patru ani petrecuți la FC Argeș și a bifat 37 de meciuri oficiale pe plan intern pentru bihoreni, respectiv 11 în FIBA Europe Cup.

Mediile din campionat ale lui Gheorghe au fost de 3.9 puncte, 1.3 pase decisive și 0.8 recuperări, iar din acțiune a adunat 63% procentaj la două, respectiv 45.5% la trei puncte. În ambele cazuri a avut cele mai bune procentaje din carieră la nivel de seniori.

În cupele europene, singurele puncte pe care le-a adunat au venit de la linia de fault și a încheiat astfel cu 0.5 puncte, 0.5 recuperări și 0.9 pase decisive în medie.

Baschetbalistul în vârstă de 26 de ani și-a început cariera în Liga Națională la U-BT Cluj, iar apoi în 2017/2018 a evoluat pentru SCM Timișoara, ulterior venind cei patru ani la Pitești.

CSM Oradea i-a anunțat până în prezent pe Kris Richard, Bobe Nicolescu, Enzo Vescan, Luca Năstruț și Cătălin Baciu pentru lotul de anul viitor.

*foto: fiba.basketball

9 comentarii la aceasta stire:
  • Suporterrrr :

    Gyke
    Prima ta ratare pe vara asta

    cu 10 luni în urmă (23.06.2023)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      😂
      Nu e prima...
      Și cu siguranță nu ultima.

      cu 10 luni în urmă (23.06.2023)
    • CSM CSU Oradea TheOptimiser:

      @gyke
      Ultima??? Te rog nu îmi spune că din următorii străini(Holt, Markovic, Bostic și Carter) va rămâne cineva că încet încet mă îndrept spre ospiciu...

      cu 10 luni în urmă (23.06.2023)
    • CSM CSU Oradea TheOptimiser:

      @gyke
      Pardon me, nu am citit bine... :)) Credeam că vă referiți la ratarea transferurilor la CSM :))
      Acuma am înțeles ideea.

      cu 10 luni în urmă (23.06.2023)
    Raspunde
  • Ricardo :

    Gyke
    Nu cred ca ai greșit prea mult având în vedere ca a fost un jucător pe buzele multor echipe!

    cu 10 luni în urmă (23.06.2023) Raspunde
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Gheorghe
    Daca si Gheorghe ramine atunci lucrurile sunt intepenite rau la Oradea.
    Ce a vazut Achim bun la el nu inteleg.
    In meciurile din FIBA a fost complet absent (la fel ca si Baciu) iar aportul lui la partidele din finala a fost nesemnificav.
    Un PG fara o viziune a jocului de care ne puteam desparti,dar Achim nu are curajul unor schimbari de anvergura ,trage tare pe cei 6,7 jucatori straini care intra aproape epuizati in play-off.
    Daca la straini se mai pot face corectii pe parcurs,la jucatorii romani acum era momentul.Conditia era sa ai si curaj.

    cu 10 luni în urmă (23.06.2023)
    • Benjamin:

      ...
      Adevarul e ca si daca ai mult curaj tot nu ai de unde sa alegi. Singurul nume care s-a vehiculat si care chiar era un plus semnificativ pentru Oradea este Torok si fix aici e problema. Sunt prea putini jucatori romani care pot sa aiba vreun impact la o echipa care doreste sa participe si sa faca fata in Europa + Campionat. Nu ma refer neaprat la nivelul lui Cate pentru ca el mai degraba e exceptia, dar ma refer la acel jucator roman pe care te poti baza macar 7-10 minute intr-un meci strans din Europa.
      Cand aria de selectie e atat de restransa, ma gandesc ca pe un jucator il atragi fie cu un proiect interesant fie cu bani mai multi decat celelalte echipe.

      cu 10 luni în urmă (23.06.2023)
    • Benjamin:

      ...
      2 jucatori interesanti mi se par Mario Lazar si Chitu, dar clar sunt doi jucatori pe care te poti baza doar in campionatul intern. Oricum, habar nu am daca au contracte semnate sau nu.

      cu 10 luni în urmă (23.06.2023)
    Raspunde
  • Suporterrrr :

    Lazar si Chitu
    de Chitu nu stiu, dar Lazar e semnat.

    cu 10 luni în urmă (23.06.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!