Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Gheorghe va îmbrăca și în sezonul viitor echipamentul lui BCM U Pitești

Tudor Gheorghe va îmbrăca și în sezonul viitor echipamentul lui BCM U Pitești

BCM U Pitești a anunțat continuarea colaborării cu Tudor Gheorghe. Componentul echipei naționale va petrece al 4-lea sezon la rând în Trivale.

În vârstă de 24 de ani, fundașul ce măsoară 1.84 metri a jucat 27 de partide în stagiunea precedentă a Ligii Naționale de Baschet Masculin și a avut medii statistice de 5.7 puncte, 2.4 pase decisive și 1.1 recuperări în 20 de minute petrecute pe parchet.

Tudor Gheorghe a debutat în sezonul 2015/2016 pe prima scenă a baschetului românesc. El a mai jucat la U BT Cluj-Napoca și SCM Timișoara, bifând 156 de meciuri în această perioadă.

BCM U Pitești va fi antrenată și în stagiunea viitoare de Tudor Costescu, iar în lotul de jucători pentru sezonul 2021/2022 au mai fost anunțați Mihai Măciucă și Taorlyn Fitzpatrick.

foto: BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!