Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Gîrbea: „Craiova este una dintre cele mai atletice echipe din campionat”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
26.03.2022

Tudor Gîrbea: „Craiova este una dintre cele mai atletice echipe din campionat”

Steaua București evoluează pe terenul lui SCM U Craiova în etapa cu numărul 26 a Ligii Naționale. Meciul va avea loc duminică, 27 martie, de la ora 19:00.

Înaintea disputei, Tudor Gîrbea a oferit un interviu în exclusivitate pentru site-ul nostru.

„Este un meci important atât pentru noi, cât și pentru ei. Fiecare echipă ar fi avantajată în lupta pentru propriile obiective, în cazul unei victorii.”

În ultimele șapte etape, Craiova are patru eșecuri și tocmai ce vine după o schimbare de antrenor. L-am întrebat pe Tudor dacă el crede că echipa sa poate profita de această pasă dificilă a oltenilor.

„Craiova este una dintre cele mai atletice echipe din campionat. Au demonstrat până acum cât de valoroși sunt. Partea cu forma poate fi subiectivă. Consider că orice echipă poate avea perioade și perioade intr-un campionat lung și disputat,  dar nu ai de unde să știi cum se va prezenta la următorul meci. Deci sunt alte aspecte mai importante în pregătirea meciului decât acesta.”

Steaua este momentan pe locul opt, cu un bilanț de 11-14 în Liga Națională și este una dintre echipele cu șanse reale la play-off.

„Suntem intr-o poziție în care ne luptăm pentru play-off și avem sanse considerabile, dar nu putem vorbi de vreun confort în situația dată. După cum se poate observa, toate echipele sunt de valori apropiate, toate meciurile sunt disputate pana în ultima secunda și mereu au loc surprize.”

După meciul cu SCM U Craiova, roș-albaștrii mai au meciuri cu CSM Oradea, CSO Voluntari, Dinamo București și CSM Târgu Jiu.

„Mai avem 5 meciuri. Le vom aborda pe fiecare în parte cum am facut-o și pana acum, cu determinare, dorința de castig și vom lupta pana în ultimul moment.”

Meciul dintre SCM Universitatea Craiova și CSA Steaua București va fi transmis live pe canalul de YouTube FRB TV.

*foto: Facebook/CSA Steaua București

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!