Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Jucan: ”Trebuie să nu jucăm relaxați pentru a învinge Giurgiu”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.12.2011

Tudor Jucan consideră partida cu CSȘ Giurgiu ca una care trebuie câștigată neapărat pentru ca echipa să nu își înrăutățească situația în clasament. Jucătorul lui Gaz Metan Mediaș afirmă că apărarea va fi un element căruia trebuie să îi acorde maximă atenție în acest meci pentru a nu avea surprize.

Victoria este foarte importantă pentru că nu avem o situație atât de bună în clasament. Noi trebuie să jucăm, să ne facem jocul în apărare și nu vom avea probleme. Dacă abordezi relaxați meciul și nu ne te concentrezi orice echipă îți poate pune probleme dar eu sper să nu fie cazul sâmbătă, a spus Jucan.

Referitor la informațiile publicate de totalbaschet.ro despre evetualele plecări de la Madiaș ale lui Jarrett Howell, Deven Mitchell și Patrick Marcu extrema lui Gaz Metan spune că sunt doar zvonuri pe care nimeni din echipă nu le ia în seamă.

Zvonurile despre eventualele plecări de la echipă sunt doar zvonuri. Nu știu de unde au apărut și nici nu ne afectează pentru că nu ne gândim la ele. Cine vrea să plece poate să plece oricând, nimeni nu ne ține aici cu forța, însă nu cred că se pune probleme să părăsească cineva echipa, a declarat Jucan.

Partida dintre Gaz Metan Mediaș și CSȘ Giurgiu va avea loc sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 18:00.

Sursa: Declarațiile au fost preluate de pe site-ul http://www.mirceahodarnau.ro.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!