Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Niculescu rămâne alături de Steaua Bucureşti şi în sezonul următor

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.07.2011

În ultima perioadă problemele financiare de la Steaua Turabo Bucureşti au pus sub semnul întrebării prezenţa formaţiei din Capitală, începând cu sezonul următor, în Divizia A masculină de baschet. Însă ultimele veşti sunt bune pentru fanii roş-albaştrii, echipa urmând să se înscrie şi anul viitor în prima ligă, sub acelaşi nume.

Contactat de către Total Baschet, Dragoş Barbu, reprezentantului Clubului Sportiv al Armatei "Steaua" Bucureşti a confirmat faptul că gruparea militară va evolua şi sezonul următor în Divizia A. De asemenea Barbu afirmă că denumirea clubului va rămâne aceeaşi, CSA Steaua Turabo Bucureşti, datorită faptului că Tudor Niculescu va rămâne alături de echipă însă sprijinul financiar al acestuia va fi unul mai mic faţă de anul trecut. Întrebat de componenţa lotului,

Care sunt ultimele noutăţi de la clubul Steaua? Va evolua Steaua în Divizia A sezonul următor ?

Da, vom continua şi sezonul următor.  Domnul Niculescu va rămâne lângă echipă şi în sezonu următor, însă nu va mai fi sprijinul financiar pe care l-am avut anul trecut. Suma ca şi sponsorizare va fi mai mică. Denumirea echipei rămâne Steaua Turabo Bucureşti. Prgătirea pentru stagiunea următoare va începe în perioada 1-15 august, la începutul lunii viitoare va reuni lotul.

Cum rămâne cu datoriile echipei ? Vor fi achitate o parte de către club ? 

Datoriile vor fi achitate conform înţelegerii. Vor fi achitate de domnul Niculescu, clubul Steaua nu are nicio datorie faţă de jucători.

Care va fi obiectivul în stagiunea 2011/2012 ? Sunt jucători care se află sub contract, în acest moment, cu Steaua ? 

Momentan nimic nu este cert pentru anul viitor. Nu se cunosc obiectivele, e prea devreme. În acest moment mai mulţi jucători sunt sub contract cu Steaua. În afară de Bogdan Popescu, majoritatea mai au un an de contract cu noi. Mă refer aici la Căruţaşu, Stănescu, Mandache şi aşa mai departe.

De ce nu aţi ales să evoluaţi, până la urmă, în FIBA EuroChallenge ?

Ce pot să vă spun, am crezut că o să continuăm colaborarea cu domnul Niculescu, cu un buget apropiat celui de acum un an. Însă nu a fost aşa, dânsul nu ne mai poate sprijini la acelaşi nivel. Astfem am zis că nu dorim să participăm într-o Cupă Europeană şi să nu ne stricăm buna impresie pe care am lăsat-o anul trecut. Ne vom orienta spre o altă Cupă, probabil cea Balcanică.

Se cunoaşte cine va fi antrenorul Stelei în sezonul următor ?

Nu se cunoaşte acest aspect. Noi ne dorim să continuăm cu acelaşi grup de antrenori cu care am încheiat sezonul precedent.

CSA Steaua Turabo Bucureşti a încheiat ediţia 2010/2011 de campionat pe poziţia a 3-a, cucerind medaliile de bronz în detrimentul medieşenilor de la CS Gaz Metan.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSA Steaua București tzony :

    !
    "la începutul lunii viitoare va reunilotul"

    cu 12 ani în urmă (06.07.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    !
    S-au unit si cuvintele pe acolo vad :P

    cu 12 ani în urmă (06.07.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!