Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Pendiuc, primarul Piteștiului: ”Am asigurat 90% din buget, dar mai așteptăm și alți sponsori lângă echipă!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.09.2012

BCM U Pitești va participa în sezonul 2012/13 în Fiba EuroChallenge. Bugetul pentru prezența câștigătoarei Cupei României în competițiile europene este asigurat, în cea mai mare parte, de Consiliul Local al Municipiului Pitești, dar primarul urbei declară că sprijinul autorităților nu este suficient.

Tudor Pendiuc, edilul Piteștiului, afirmă, într-o declarație acordată site-ului argeseanul.com, că alături de club trebuie să vină și alți sponsori pentru a susține echipa ce, în opinia lui, face onoare orașului.

Echipa BCM Piteşti ne va reprezenta în sezonul viitor în cupele europene, ceea ce este o mare onoare pentru noi şi pentru comunitatea din oraşul nostru. La ora actuală avem peste 90% bugetul asigurat, acesta fiind realizat în mare parte de către Consiliul Local. Trebuie să precizez că mai aştept lângă echipă să vină şi anumiţi sponsori. Avem câteva promisiuni care sper să se concretizeze. Nu vreau să mergem mai departe aşa şi este un lucru important să beneficiem de sume mai importante de bani. Vorbim despre o echipă care ne va reprezenta în cupele europene şi tocmai de aceea ne dorim ca această formaţie să își facă treaba cât mai bine, a declarat Tudor Pendiuc pentru sursa citată.

În Fiba EuroChallenge, BCM U Pitești a fost repartizată în Grupa E, alături de Paris Levallois, Mons-Hainaut și Okapi Aalstar. Piteștenii vor debuta în competiție pe 6 noiembrie contra celor de la Paris Levallois. Meciul va avea loc la Pitești.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!