Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Turcia - Jay Wisseh a semnat în liga a doua

Adrian Micinic

Adrian Micinic
03.09.2013

Jaytornah Wisseh a ajuns la un acord cu gruparea turcă Best Balikesir BK. Sportivul american își va continua cariera în cel de-al doilea eșalon baschetbalistic al țării Semilunei.

Pe parcursul celei de-a doua părți a sezonului 2012/13, Wisseh a jucat pentru Energia Rovinari, bifând 17 prezențe cu medii de 17.9 puncte, 5.8 pase decisive, 5.5 recuperări și 1.8 intercepții cu 3.2 posesii pierdute în 34.7 minute pe meci. El a avut procentaje de 51% la aruncările de două puncte, 44% la trei puncte și 86% la linia de pedeapsă pentru 18.8 la eficiență.

În sezonul precedent, Balikesir a avut 19 victorii și 15 înfrângeri, clasându-se pe poziția a 8-a în TB2L.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!