Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Turneele din cadrul LNBM se vor desfășura în mai multe localități concomitent

Turneele din cadrul LNBM se vor desfășura în mai multe localități concomitent

Fiindcă evoluția pandemiei din ultima perioadă este nefavorabilă, Federația Română de Baschet a hotărât că desfășurarea turneelor LNBM cu toate cele 14 echipe într-o localitate este dificilă.

Astfel, Consiliul Director al FRB a votat varianta în care turneele se vor desfășura pe grupe de câte 4 echipe în 3 localități. Datorită faptului că în campionat participă 14 formații, la fiecare turneu câte două echipe vor sta. 

La fiecare sesiune de turnee, componența grupelor se va schimba astfel încât să se joace toate etapele din tabelul Berger. Varianta prezentată s-a discutat într-o ședintă zoom și a fost agreată de cluburi. Această metodă a fost adoptată inițial pentru întrecerea feminină.

Urmează să se stabilească locațiile primelor turnee din LNBM, care ar trebui să înceapă după acțiunea echipei naționale.

*Foto: Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!