Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Turneu amical pentru BCM U Pitești la sfârșitul acestei săptămâni

Turneu amical pentru BCM U Pitești la sfârșitul acestei săptămâni

La sfârșitul acestei săptămâni, după o lungă perioadă de pregătire pe plan local a celor de la BCM U Pitești, Sala Sporturilor din Trivale va găzdui primul turneu amical din acest presezon.

Competiția va debuta vineri, 13 septembrie, începând cu orele 18:45, avându-le ca protagoniste pe CSA Steaua București și CSM Galați, urmând ca sâmbătă, de la orele 17:00, elevii lui Florin Nini să dispute primul meci în fața propriilor suporteri, în compania celor de la CSA Steaua București. În final, duminică de la orele 11:30, CSM Galați va încheia acest turneu amical printr-o partidă cu echipa gazdă.

Loturile celor trei echipe în sezonul competițional 2019-2020 și, în același timp, jucătorii ce vor putea fi văzuți la sfărșitul acestei săptămâni în Trivale sunt:

CSA Steaua București: Andrei Mandache, Radu Vîrnă, Daniel Mâinea, Mihai Gavrilă, Alex Hărănguș, Radu Voinescu, Keith Clanton, Strahinja Jovanovic, Radosav Spasojevic, Karlo Vragovic, Ronnie Harrell și Caius Covrig.

De asemenea, una din noutățile importante din acest sezon pentru roș-albaștri este Cătălin Burlacu, la primă prezență în calitate de antrenor în Liga Națională de Baschet Masculin.

CSM Galați: Vlad Corpodean, Vlad Negoițescu, Isaiah Martin, Mihajlo Bogdanovic, Chris Porter-Bunton, Jacoby Armstrong și Milos Krivocapic, plus o bună parte din juniorii care au câștigat în sezonul precedent titlul la U20 pentru trupa gălățeană. 

Antrenorul acestora este Eugen Ilie, venit de la CSO Voluntari, în timp ce Vlad Negoițescu va evolua pentru prima dată contra echipei pentru care a evoluat timp de trei sezoane.

BCM U Pitești: Iuri Fraseniuc, Goran Gajovic, Tudor Gheorghe, Marius Ciotlăuș, Lucian Chirof, Mihai Căprărescu, Mihai Măciucă, James Washington, Bozhidar Avramov, Szabolcs Santa, Danilo Tasic, Elijah Robinson și Devin Searcy.

Cel din urmă este ultimul jucător anunțat de alb-violeți, pivot american ce vine după două sezoane în Bundesliga, în timp ce banca tehnică este condusă de același Florin Nini, noutatea acestui sezon fiind antrenorul secund Theodosis Paralikas.

Intrarea va fi liberă pentru toate cele trei partide ce urmează să se dispute.

*SURSA foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!