Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tyler Morris a fost operat cu succes

Adrian Micinic

Adrian Micinic
24.12.2011

Tyler Morris, conducătorul de joc al echipei U Mobitelco Cluj-Napoca, a fost operat în cursul zilei de joi (22.12) după accidentarea suferită la genunchi în meciul pe care campioana României l-a pierdut în etapa a 5-a din sezonul regulat al FIBA EuroChallenge, în compania lui Antwerp Giants.

Morris a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate la genunchiul piciorului stâng. A fost a doua accidentare similară pentru baschetbalistul american.

Intervenția a avut loc la Andrew Clinic din localitatea Birmingham, statul Alabama. A doua zi, vineri (23.12), Morris a fost externat, operația fiind un succes. El va petrece Crăciunul acasă, în Indianapolis.

Jucătorul american a fost transferat la U Mobitelco Cluj-Napoca la începutul anului 2011 și a intrat în istoria Diviziei A prin coșul incredibil marcat de la mijlocul terenului în Meciul 6 al finalei de campionat pe care ardelenii au disputat-o împotriva marii rivale CSU Ploiești. Formația de pe Someș a învins cu scorul general de 4-2 pentru a se revanșa pentru eșecurile din finala Diviziei A din 2006, 2008 și 2010.

 

Foto: Nagy Melinda (www.u-mobitelco.ro) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!