Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tyler Morris: "Am aruncat la disperare!"

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton
31.05.2011

U Mobitelco Cluj Napoca a câştigat titlul de campioană a Românei la baschet masculin în urma unui coş marcat în ultima secundă de joc, de la jumătatea terenului, de Tyler Morris.

Conducătorul de joc american a explicat, într-o declaraţie acordată Mediafax şi citată de Prosport, că aruncarea a fost la disperare şi că în toată cariera sa a mai reuşit doar un singur astfel de coş.

"În momentul aruncării finale, nu m-am gândit la nimic. Nu te poţi gândi într-o fracţiune de secundă la reuşită. Am aruncat la disperare, ochind coşul. În toată cariera mi s-a mai întâmplat o singură dată să am o reuşită fenomenală, dar niciodată în faţa a peste 4.000 de oameni, care ne-au purtat spre victorie. De aceea, împreună cu Kyndall (n.r. - Dykes), acest titlu nu putem să-l dedicăm decât fanilor", a spus jucătorul pentru sursa citată.

Morris a terminat partida cu 9 puncte, 3 pase decisive, 2 recuperări şi 50% la aruncările din acţiune.

U Mobitelco a învins cu 64 - 61 pe CSU Ploieşti şi a cucerit titlul după 15 ani.

Precedenta performanţă a fost reuşită în 1996, când antrenorul echipei era Dragan Petricevic.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Pitagora :

    amândoi,
    Sunteţi bestiali! tare mi-ar plăcea să vă văd în echipa noastră şi la toamnă!

    cu 12 ani în urmă (01.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!