Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tyler Morris: "Am primit o minge de aur, practic pentru mine sunt doi ani comprimați în ea"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.11.2012

Foto: Andor Marton

Tyler Morris şi-a luat adio de la echipa pe care a făcut-o campioană în anul 2011. Vizibil emoţionat, sportivul american a rostit un discurs la finalul confruntării de joi seară, în faţa a aproximativ 1500 de suporteri veniţie la Sala Sporturilor Horia Demian. În semn de recunoştinţă pentru întreaga sa muncă, Mircea Cristescu alături de Valentin Nica i-a acordat lui Morris un buchet de flori alături de o minge de aur.

La finalul partidei, Morris a vorbit pentru ultima oară în faţa jurnaliştilor din Cluj-Napoca.

Atmosfera a fost specialăƒ! Din păƒcate, nu s-a terminat așa cum credeam cu toții că se va termina, însă această seară a fost una specială pentru Cluj, pentru echipă, pentru mine. Am primit o minge de aur, practic pentru mine sunt doi ani comprimați în ea! Sunt bucuros că am reușit să câștigăm în această seară, Mircea, antrenorul și toată lumea au vrut această victorie pentru a-mi oferi mie o seară specială. Ați fost, cu toții, minunați și nu o să uit niciodată experiența pe care am avut-o aici, la Cluj. După ce mă întorc acasă o să... mănânc multă mâncare, o să mă odihnesc și o să îmi limpezesc mintea. În câteva săptămâni o să mă decid ce voi face.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mira :

    best of luck...
    to a real hoosier!

    cu 11 ani în urmă (09.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!