Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tyler Morris: "Cu siguranță nu mi-a fost ușor să revin"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.08.2012


Foto: Andor Marton

Tyler Morris a revenit la "U" Mobitelco Cluj-Napoca după accidentarea de anul trecut care l-a ţinut departe de teren aproximativ 8 luni. Americanul ce a înscris coşul cu care "U" a devenit campioană naţională în 2011 s-a alăturat, marţi dimineaţă, noilor colegi şi a efectuat primul antrenament.

Într-o declaraţie acordată la finalul antrenamentului, publicată pe site-ul u-mobitelco.ro, Morris a declarat că este nerăbădor să înceapă noul sezon.

Am avut o perioadムfoarte dificilă de recuperare. Peste 3-4 zile se vor împlini 8 luni de la operația la ligamente. Cu siguranță nu mi-a fost ușor să revin, a fost un drum lung pentru mine, dar acum sunt recuperat 100% și sunt pregătit să ajut această echipă. Sunt fericit că ne-am pus de acord asupra întoarcerii mele, mă bucur că pot să fiu parte din această echipă din nou. Îmi place atmosfera, orașul și ceea ce reprezintă baschetul pentru clujeni. Sunt nerăbdător să începem noul sezon. Am găsit mulți colegi noi, pe care lumea nu îi cunoaște încă, dar vor avea ocazia să îi cunoască pentru că sunt talentați. Nu ne vom înclina în față nimănui, deși știu că sunt multe echipe valoroase în România. Odată cu schimbarea regulii cu numărul străinilor nelimitat în teren, cu siguranță se va schimba și dinamica campionatului intern. Avem șansele noastre și muncim din greu în fiecare zi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!