Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tyler Morris revine la U Mobitelco Cluj

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.08.2012

Fundasul american Tyler Morris revine la U Mobitelco Cluj, informeaza site-ul oficial al gruparii de pe Somes. El va ajunge in tara la inceputul saptamanii urmatoare, fiind refacut complet, potrivit afirmatiilor lui Mircea Cristescu, presedintele executiv al echipei ardelene.

Morris a suferit o accidentare grava la genunchi in luna decembrie a anului trecut, in cadrul unui meci disputat impotriva lui Antwerp Giants, in sezonul regulat al FIBA EuroChallenge.

In 11 partide disputate in Divizia A pe parcursul sezonului 2011/12, Morris a avut medii de 7.4 puncte, 4.0 pase decisive si 3.5 recuperari in 22.5 minute pe meci. De asemenea, a bifat cinci prezente in cupele europene cu 10.6 puncte, 4.0 pase decisive si 2.8 recuperari in medie pe partida.

Morris este al cincilea strain din efectivul echipei pregatite de Niksa Bavcevic dupa legitimarea lui Steve Ross, Reinar Hallik, Vedran Nakic si John Ofoegbu.

Prin prisma acestui anunt devine tot mai evident faptul ca Mihai Paul nu va continua alaturi de U Mobitelco. In acest moment Bavcevic are trei fundasi cu experienta in lot: Chetreanu, Nakic si Morris, dar si pe tanarul Pop, jucator folosit mai mult pe parcursul ultimului sezon.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!