Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tyler Morris: "Sunt la câteva luni distanţă de colegii mei"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.10.2012

Clujenii încep încet, încet să taie nume de pe lista accidentaţilor. După calificarea în sferturile Cupei României, "U" Mobitelco a revenit în oraşul de pe malul Someşului Mic pentru a se pregăti de debutul noului sezon competiţional, iar la antrenamentul de miercuri dimineaţă şi-au făcut prezenţa toţi sportivii antrenaţi de Niksa Bavcevic. De asemenea tehnicianul croat a analizat atent starea lui Paul Chetreanu, revenit la antrenamente după o pauză de aproximativ o lună.

În ceea ce-l priveşte pe Steve Ross, canadianul va relua, de săptămâna următoare, alergările uşoare ceea ce înseamnă că în aproximativ o lună ar putea reveni pe parchet. Nu acelaşi lucru îl putem spune despre eroul clujenilor din sezonul 2010-2011. Tyler Morris a acordat site-ului nostru un interviu în care a menţionat starea sa actuală.

Genunchiul meu începe să îşi revină. Fiecare zi e diferită, uneori îl simt mai bine alteori mai rău. Încă nu am început pregătirea alături de colegii mei, sunt la câteva luni distanţă de ei. Nu ştiu când voi reveni. Probabil peste două luni vor face din nou un test şi vom vedea dacă genunchiul s-a vindecat, dacă se vindecă, sau dacă nu s-a vindecat şi apoi vom decide ce voi face în viitor.

Întrebat dacă este vorba accidentarile sale sunt puse si pe seama ghinionului, americanul a răspuns negativ.

Nu e neaparat vorba de ghinion. Odată ce genunchiul tău suferă o operaţie chirurgicală, acel genunchi nu va mai fi la fel. În ceea ce priveşte ambiţia, nu s-a pierdut. Eu sunt un tip ambiţios, indiferent de ce vine vorba.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!