Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tyler Stone este MVP-ul etapei a doua a Ligii Naționale

Tyler Stone este MVP-ul etapei a doua a Ligii Naționale

Luni, 10 octombrie, la Miercurea Ciuc și București, s-au disputat două jocuri care au închis etapa secundă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Până acum există doar patru formații care au câștigat ambele partide jucate și tot patru echipe care au pierdut ambele meciuri.

Una din grupările care au mers excelent în acest început de sezon este CS Rapid București. Trupa feroviară a evoluat foarte bine și aseară și s-a impus fără probleme în fața lui CSM Ploiești, fiind aproape de a atinge suta: 99-71.

Liderul alb-vișiniilor a fost Tyler Stone, care a adunat 29 de puncte, 12 recuperări, 4 pase decisive și o intercepție, pentru un indice al eficienței de +38. Americanul lui Rapid a marcat șase triple din șapte încercări, a avut 56% din interiorul semicercului (5/9) și 50% de la linia de libere (1/2).

Datorită acestei prestații, Stone a fost numit de redacția noastră MVP-ul etapei secunde a Ligii Naționale de Baschet Masculin. În cele patru partide disputate până în prezent, jucătorul în vârstă de 31 de ani a strâns medii de 17.8 puncte, 7.2 recuperări și 3.5 pase decisive.

*foto: Facebook – Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!