Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tyler Stone este MVP-ul etapei cu numărul trei în LNBM

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
18.10.2022

Tyler Stone este MVP-ul etapei cu numărul trei în LNBM

Rapid București continuă seria evoluțiilor solide din acest debut de sezon. Giuleștenii au trecut de CSM Târgu Jiu în prima partidă din deplasare în noua stagiune, cu scorul de 85-64, la capătul unei partide în care au avut inițiativa de la un capăt la altul.

Pentru a doua etapă la rând, Tyler Stone este MVP-ul etapei în opinia Baschet.Ro. Baschetbalistul american a reușit un nou double-double monstruos după ce în etapa trecută a avut 28 de puncte și 12 recuperări.

Stone a încheiat disputa de la Târgu Jiu cu 28 de puncte, 17 recuperări și 5 pase decisive, la care a adăugat și cinci mingi pierdute. Jucătorul de 31 de ani a transformat 11/23 aruncări din acțiune, 5/8 de la distanță și doar 1/6 de la linia de libere pentru +28 la eficiență. În LNBM, Tyler are medii de 24.7 puncte, 12 recuperări și 3.7 pase decisive. Iată ce a avut de declarat după succesul de la Târgu Jiu:

„A fost un meci greu, știam asta de dinainte. Ne-au lipsit câțiva jucători cheie (n.r. Darius Johnson-Odom și Chris Evans), dar am luptat de la început până la final și am ieșit victorioși până la urmă. Târgu Jiu e o echipă bună. Câmd își intră în mână e greu să îi mai oprești. Au niște fani plăcuți, un mediu frumos și mi-a plăcut că nu au renunțat la luptă indiferent de scor. Ne-au pus probleme în sfertul al treilea, dar faptul că am rămas uniți ne-a permis să ne impunem. Asta e cheia jocului nostru. Totul merge bine până acum, noi ne înțelegem foarte bine. Este doar începutul. Pentru un grup nou, eu cred că e un start cu dreptul.”

Rapid București va sta în următoarea etapă, urmând ca la finalul lunii octombrie să dea piept cu BC CSU Sibiu într-un meci ce se va disputa în sala grupării din Transilvania.

*foto: Sport Pictures/Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!