Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tyronn Mitchell: "Iubesc oraşul şi fanii din Oradea. Mi-aş dori să revin la CSM"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.06.2011

Tyronn Mitchell este născut în Houston, Texas(USA) însă după felul în care îşi conduce echipa din postul de conducător de joc ai spune că a început să practice baschetul în Europa. Americanul ce măsoara 1.84m a evoluat pentru prima oară în Divizia A în urmă cu 4 ani, mai exact la debutul sezonului 2007/2008, în maieul formaţiei Gaz Metan Mediaş. Sezonul următor l-a petrecut la SCM U Craiova, formaţie cu care a evoluat în playout. Primul contact cu Oradea s-a realizat în returul ediţiei 2009/2010, atunci când Tyronne a fost preferat în detrimentul sârbului Predrag Mijuskovic. Având în vedere prestaţiile foarte bune din partea a doua a sezonului, conducerea clubului bihorean a semnat un nou contract cu Mitchell care s-a încheiat la finele lunii trecute.

Aflat acasă în Houston unde îşi desfăşoară pregătirile în vederea sezonului următor, Tyronn Mitchell a declarat pentru totalbaschet.ro că încă nu a fost contactat de către conducerea clubului ardelean, însă i-ar face o mare plăcere să revină la Oradea deoarece iubeşte atât oraşul cât şi fanii.

Am avut o scută vacanţă iar acum am început antrenamentele. Nu ştiu sigur încă unde voi juca sezonul viitor, însă în momentul de fată mă concentrez pe pregătire. Acum doresc să-mi îmbunătăţesc jocul şi să-mi întăresc rezistenţa genunchiului la care am fost accidentat. Indiferent unde voi juca sezonul următor mă pregătesc din greu pentru a evolua mai bine decât am făcut-o în ultimele sezoane.

Referitor la sezonul viitor, deocamdată nu am discutat nimic cu conducerea Oradiei. Mi-ar face o mare plăcere să revin la CSM Oradea deoarece iubesc oraşul şi fanii.

Foto: spotphoto.net 

7 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    Oradean
    La CSM se pregateste un proiect frumos si interesant anul acesta.....sper ca Mitchell sa faca parte din el...deoarece a intrat demult in inimile bihorenilor.

    cu 12 ani în urmă (10.06.2011) Raspunde
  • CSM CSU Oradea nexco :

    Lupta , lupta CSMMM !!!
    Si eu sper sa revina la Oradea.

    cu 12 ani în urmă (10.06.2011) Raspunde
  • ami5 :

    :)
    haha ce gluma buna...este cel mai fals om ..pacat..ca in rest este o echipa buna Oradea....chiar el a spus ca nu vrea sa mai aiba de-a face cu tara asta,ca pe el nu il intereseaza decat familia lui,prietenii lui,banii lui si orasul in care s-a nascut!

    cu 12 ani în urmă (10.06.2011) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Snoop Dogg :

    @ami5
    de unde ai tras tu aceasta concluzie ca el este un om fals?incearca macar odata sa vorbesti cu el si iti vei da seama ca este un om sufletist si cu bun simt.

    cu 12 ani în urmă (11.06.2011) Raspunde
  • pistabacsy :

    apropos de PROIECTE
    Cu toate ca sunt fan Oradea,mi-as dori un proiect similar cu cel de la Cluj.Din pacate, ma indoiesc si nu cred ca se poate deocamdata ceva similar si la Oradea.Legat de articol,parerea personala este ca Tyronn Mitchell este pe pozitia 1,cel mai slab fundas STRAIN de la echipele clasate in primele 8 si nu numai.

    cu 12 ani în urmă (11.06.2011) Raspunde
  • ami5 :

    ...
    "All I care about is My Family.... My Money and The City I'm From....F'k it I'm on " Aparentele inseala!Nu stau sa ma cert cu nimeni pe forumuri,am vorbit cu el stai linistit,si imi sustin afirmatia in continuare

    cu 12 ani în urmă (12.06.2011) Raspunde
  • CsMoRaDeA :

    iulia
    eu sper sa revina la Oradea.el e un om bun respectuos si e sufletist.dati seama si tu ami5:)

    cu 12 ani în urmă (09.07.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!