Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania nu a întâmpinat probleme la Baia Mare

Paul Olar

Paul Olar
21.01.2017

U-Banca Transilvania continuă parcursul bun în Liga Națională de baschet masculin. Clujenii au dat de pământ cu BCM Olimpic Baia Mare, într-un meci disputat sâmbătă, și încheiat la scorul de 92-61.

Formația antrenată de Mihai Silvășan a deplasat în Maramureș, astfel că în formula de start s-au regăsit Filip Adamovic, Aleksandar Rasic, Kyndall Dykes, Vlad Moldoveanu și Ousmane Barro. Drept urmare, garnitura oaspeților a dictat din start ritmul jocului, iar după șase minute, tabela indica 4-19. U-BT a folosit întreaga garnitură, fiecare jucător reușind să puncteze.

Vlad Moldoveanu a izbutit 16 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. Kyndall Dykes a izbutit 14 puncte, 5 assist-uri și 4 recuperări, în timp ce Max Pustozvonov a totalizat 10 puncte. De partea cealaltă, Marko Pavlovic s-a remarcat prin 16 puncte și 5 recuperări. Milos Macura a strâns 13 puncte, 3 recuperări și tot atâtea pase decisive. Din punct de vedere statistic, U-BT a avut un procentaj de 70% la aruncările din interiorul semicercului, 40% de la mare distanță și 64% de la nivelul liniei de pedeapsă. La capitolul recuperări, U-BT a cules 34 de recuperări și a distribuit totodată 25 de pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!