Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania obține o victorie convingătoare în etapa a-X-a

Paul Olar

Paul Olar
29.11.2015

U-Banca Transilvania dă semne de revenire după eșecul neașteptat suferit pe terenul lui Phoenix Galați. Echipa antrenată de Marcel Țenter a depășit sâmbătă seara pe SCM U Craiova, scor 81-63. Partida a avut loc la Sala Polivalentă, contând pentru etapa cu numărul X.

Dorind să profite de moralul modest al adversarilor, craiovenii au inaugurat disputa în notă pozitivă. Astfel, Bozo Djurasovic, aflat la linia de pedeapsă, și-a desprins colegii la 0-7. Adamovic, Dykes și Torok au readus-o pe U-BT în joc, dar echipa lui Oliver Popovic nu a pierdut teren până la finalul actului întâi, încheiat la scorul de 14-21.

U-Banca Trasilvania este principala protagonistă a sfertului secund. Rolland Torok evoluează eficient în spațiul de trei secunde, în timp ce Darius Hargrove limitează ecartul adversarilor la doar o posesie, 24-25. Ulterior, același Hargrove o instalează pe U-BT la conducere, 28-27, în urma unor aruncări de la linia de pedeapsă. Formațiile alternează la cârma jocului până la pauza mare, când tabela indica 35-34 de partea transilvănenilor.

Duelul se reia cu un coș contabilizat de Kyndall Dykes. Americanul își distanțează apoi coechiperii la 41-34, determinându-l pe Oliver Popovic să ceară un timp de odihnă. Time out-ul nu are efect, așa că Dykes izbutește o nouă pereche de libere. Deși SCM U Craiova revine la un moment dat la patru puncte distanță, U-BT nu face pași greșiți, iar prestațiile bune ale sportivilor Hargrove, Dykes sau Torok au adus cele două puncte pe malul Someșului.
Darius Hargrove a avut 23 de puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive. Kyndall Dykes a reușit 22 de puncte și 9 recuperări, în timp ce Muhamed Pasalic a contribuit cu 11 puncte și 4 recuperări.

De cealaltă parte, Bogdan Popescu s-a remarcat cu 14 puncte, 2 pase decisive și o recuperare. Bozo Djurasovic și Aaron Johnson au combinat pentru 24 de puncte.

*Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!