Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania și Phoenix Galați se întâlnesc sâmbătă

Paul Olar

Paul Olar
05.02.2016

Etapa cu numărul XX din Liga Națională de baschet masculin aduce față în față pe U-BT Cluj-Napoca și Phoenix Galați. Confruntarea va avea loc sâmbătă, 6 februarie, la Sala Sporturilor “Horia Demian”, cu începere de la ora 19:00.

Baschetbaliștii lui Marcel Țenter încearcă să revină pe drumul cel bun, după ce în jocul precedent au suferit o înfrângere. Trupa ardeleană a fost învinsă de BCM U Pitești, scor 72-68, punând capăt unui șir de cinci rezultate pozitive consecutive. Prin urmare, U-BT a acumulat 13 succese și 6 eșecuri, clasându-se pe locul trei.

Tot o înfrângere a bifat și Phoenix, care s-a ținut însă aproape de CSM CSU Oradea. Bihorenii i-au învins pe artâgoșii gălățeni după prelungiri, 110-106. Gruparea dunăreană a bifat, până la ora actuală, 7 victorii și 12 eșecuri, ținându-se totuși aproape de locul opt.

Deplasarea de mâine nu va fi prima pe care o efectuează Phoenix la Cluj-Napoca. De menționat faptul că Bojovic și compania au fost prezenți pe malul Someșului și în toamnă, cu ocazia primei manșe din Cupa României. Atunci, Phoenix a fost eliminată, dar s-a revanșat în disputa din Liga Națională.

*Foto – Silviu Cristea/www.facebook.com/SilviuCristeaPhotography

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!