Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj a ajuns la un acord cu Kerron Johnson

U-BT Cluj a ajuns la un acord cu Kerron Johnson

U-BT Cluj-Napoca a reușit un nou transfer, după diagnosticul dur primit în cazul conducătorului de joc Brandyn Curry. Astfel, clujenii l-au adus pe Kerron Johnson, ultima dată jucător al celor de la Hapoel Be'er Sheva, în prima ligă din Israel.

Johnson este originar din Florida, are 29 de ani și 1m85 înălțime. El a absolvit colegiul Belmont și a avut o primă experiență profesională la New Zealand Breakers. Kerron a adunat medii de 12.6 puncte, 4.3 pase decisive și 2.8 recuperări în 28 de partide.

După aceea, fundașul a ajuns în Bundesliga, la Riesen Ludwigsburg. În primul sezon petrecut în Germania, el a strâns medii de 14.2 puncte, 3.8 pase decisive și 2.7 recuperări. În al doilea sezon în tricoul nemților, Johnson a juca chiar contra lui U-BT Cluj în preliminariile Basketball Champions League, sezonul 2017-2018.

În stagiunea precedentă, americanul a început în prima liga italiană, la Pistoia Basket. În luna februarie, el s-a transferat la Hapoel Be’er Sheva, unde a ajuns în playoff-ul campionatului israelian și a acumulat statistici de 14.3 puncte, 4.8 pase decisive și 2.6 recuperări. De notat și că Johnson a mai jucat în Franța și Polonia și a jucat la Rouen Métropole Basket, respectiv MKS Dąbrowa Górnicza.

Transferul lui Kerron Johnson este unul de urgență făcut de clujeni, după accidentarea conducătorului de joc Brandyn Curry, cel care a suferit o fractură a condilului lateral.

Kerron urmează să se alăture lotului lui U-BT Cluj în următoarele zile.

*foto: champions.league

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca zol21 :

    Cj
    S-au miscat repede, si chiar pare un jucator bun.

    cu 4 ani în urmă (08.09.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!