Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj a încheiat presezonul cu o victorie

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
20.09.2022

U-BT Cluj a încheiat presezonul cu o victorie

U-BT Cluj-Napoca a câștigat ultimul meci amical din Grecia, împotriva celor de Lavrio Megabolt. Scorul final al disputei a fost 84-80, după ce campionii României au fost conduși și la 17 lungimi.

Primul sfert s-a încheiat cu 23-14 în favoarea elenilor, iar până la pauză, avansul lor a crescut la 13 lungimi, 48-35. Ardelenii au preluat conducerea la 64-63 după un run de 16-0 în sfertul trei. În cele din urmă, scorul final a fost 84-80 și U-BT Cluj a încheiat cu un succes perioada meciurilor de pregătire.

Andrija Stipanovic a fost cel mai valoros om de pe teren, cu 24 de puncte și 5 recuperări, urmat de Patrick Richard cu 16 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive. Jordan Taylor a avut 14 puncte și 5 pase decisive. Emi Cățe și Leo Meindl au înscris câte opt puncte.

După dispută, Mihai Silvășan a tras câteva concluzii despre pregătirea echipei în presezon și a vorbit puțin și despre următoarele provocări ale echipei sale.

„A fost ultimul meci de pregătire, foarte intens, întâlnind o echipă bună și tânără din campionatul Greciei. Au mulți jucători americani cu potențial. Am început prost prima jumătate, am lăsat numeroase aruncări deschise și ei au marcat foarte bine de trei puncte. În partea a doua ne-am apărat mai agresiv și am arătat ce poate să facă această echipă. Am revenit în meci, am controlat situația pe final. Jucătorii au arătat o mare dăruire, ceea ce mă bucură. Până la urmă, am avut multe de învățat și de câștigat de pe urma turneului din Grecia. Nu vom mai avea meciuri amicale, ne așteaptă duelul din SuperCupa României. Sper să fim pregătiți și să punem mâna pe trofeu. Ne dorim să ne impunem în fiecare partidă.”, a declarat tehnicianul campioanei conform u-bt.basketball.

Următorul test pentru U-BT Cluj este meciul cu CSO Voluntari din Supercupa României, programat marți, 27 septembrie, de la ora 19:00, în Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești.

*foto: Facebook/U BT Cluj

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!