Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U BT Cluj-Napoca a câștigat fără emoții partida cu CSM Galați

U BT Cluj-Napoca a câștigat fără emoții partida cu CSM Galați

U BT Cluj-Napoca a început cu o victorie clară turneul de Cupa României de la București. Trupa lui Mihai Silvășan a trecut cu scorul de 81-58 de CSM Galați, echipă care a avut pe foaie doar opt jucători pentru acest joc.

Echipele de start

Cluj: Vargas, Kuti, Edwards, Grasu și Stipanovic
Galați: Brown, Grecu, Ciotlăuș, Bruncevic și Hamilton

U BT Cluj-Napoca s-a instalat la conducere și a controlat primul sfert. Diferența de pe tabelă a crescut constant și înainte cu un minut Patrick Richard ducea avantajul clujenilor la 14 puncte, după un three-point-play. Konjevic a fost ultimul marcator al actului inaugural, care se încheia cu scorul de 21-9 pentru U BT Cluj-Napoca. CSM Galați a început sfertul secund cu un run de 9-0. U BT s-a desprins din nou la o diferență formattă din două cifre dar finalul de repriză le-a aparținut gălățenilor. Vlad Negoițescu a semnat ultimul coș și ecartul era de doar două posesii pentru U BT Cluj-Napoca la intrarea la cabine, scor 39-33.

Clujenii au revenit motivți pe parchet și au reușit un run de 6-2. Jocul a curs favoarea clujenilor, care chiar dacă nu au impresionat au păstrat un avantaj în jurul a 10 puncte. Dragoș Lungu avea să încheie sfertul cu o triplă, 58-44 pentru echipa antrenată de Mihai Silvășan. Actul decisive a început cu o triplă marcată de Ciotlăuș pentru Galați. A urmat un run de 10-1 pentru U BT și scorul ajungea la 68-48. Finalul de meci a fost unul fără istoric și încheiat cu scorul de 81-58.

Gregory Vargas a fost cel mai bun jucător al meciului  cu 21 de puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive. Patrick Richard a totalizat 16 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive iar Donatas Tarolis 13 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive.

Davor Konjevic a principalul artizan de la Galați cu 23 de puncte și 3 recuperări. Vlad Negoițescu și-a trecut în cont 11 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!