Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj-Napoca a învins-o la scor pe SCM Timișoara

U-BT Cluj-Napoca a învins-o la scor pe SCM Timișoara

Luni, 14 septembrie, U-BT Cluj-Napoca a jucat cel de-al 5-lea meci amical din cantonamentul organizat în Serbia. Alb-negrii au avut-o drept adversară pe SCM Timișoara, formație ce s-a aflat la primul joc de pregătire pentru sezonul 2020-2021.

Conform site-ului oficial al ardelenilor, U-BT a controlat partida și, după o primă repriză încheiată cu scorul de 39-31, s-a dezlănțuit, reușind să primească doar 19 puncte în partea secundă. Clujenii s-au impus cu scorul de 75 la 50 și au obținut cea de-a doua victorie din presezon.

Principalii marcatori ai trupei pregătite de Mihai Silvășan și Dusko Vujosevic au fost: Karel Guzman (27 de puncte), Donatas Tarolis (16 puncte), Justin Edwards (9 puncte) și Nandor Kuti (7 puncte). Patrick Richard, căpitanul lui U-BT Cluj-Napoca, a suferit o accidentare în duelul cu echipa bănățeană, iar deocamdată nu se cunoaște gravitatea ei.

Iată ce a declarat Silvășan la finalul meciului:

Mă bucur că am reușit să câștigam acest ultim meci. Le mulțumim celor de la Timișoara că au dorit să joace cu noi. Nivelul nostru de pregătire este mai avansat decât al lor, deci rezultatul nu cred că este concludent. Băieții au intrat cu intensitate, chiar dacă se aflau la al cincilea meci în 10 zile. S-au apărat și am obținut o victorie care ne transmite pozitivitate înaintea partidei cu Igokea din 23 septembrie. Am avut cinci meciuri amicale în Serbia, am văzut lucruri foarte bune. Avem un potential mare și ne așteaptă în curând primul test real. Sunt încrezător că vom putea trece peste acest test. Patrick Richard s-a accidentat puțin la gambă, să sperăm că nu va fi nimic grav. Avem nevoie de toți jucătorii apți pentru a putea aborda la capacitate maximă turneul din Bulgaria", conform u-bt.ro.

Pentru U-BT urmează turneul de la Botevgrad, din preliminariile Basketball Champions League. În 23 septembrie, deținătoarea Cupei României își măsoară forțele cu KK Igokea, urmând ca în cazul unui succes să se dueleze cu învingătoarea confruntării dintre CP Sporting și Fribourg Olympic (25 septembrie).

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!