Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj-Napoca a pierdut primul amical al acestui presezon

U-BT Cluj-Napoca a pierdut primul amical al acestui presezon

Sâmbătă, 31 august, U-BT Cluj-Napoca a jucat, la Belgrad, un amical cu KK Dynamic, formație din prima ligă sârbă. Elevii lui Dusko Vujosevic au avut mai multe momente bune de joc, însă au pierdut, în cele din urmă, la o diferență de cinci puncte, scor 77-72.

Primele puncte ale meciului au fost înscrise de către gazde, însă clujenii au controlat primul sfert, pe care l-au câștigat cu 21-16. Până la pauză, sârbii au reușit să se apropie la un singur punct de U-BT și duelul a redevenit echilibrat.

În repriza a doua au avut loc mai multe schimbări la conducere, iar baschetbaliștii din lotul lui Vujosevic s-au distanțat din nou la cinci puncte. Însă, finalul le-a aparținut celor de la KK Dynamic Belgrad, care au reușit să se impună cu scorul de 77-72.

U-BT Cluj-Napoca a avut patru jucători în double-digits: Darko Planinic (19 puncte, 10 recuperări, o pasă decisivă), Brandyn Curry (12 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive), Patrick Richard (12 puncte, 3 pase decisive, 3 recuperări) și Donatas Tarolis (10 puncte, 8 recuperări, 5 pase decisive).

La acest amical, jucătorii clujeni au avut parte de o surpriză. Aleksandar Rasic, retras la finalul sezonului precedent, a fost prezent în sala din Belgrad pentru a-și susține fosta echipă. Acesta nu a putut sta departe de teren și, în timpul pauzei, a luat o minge și a marcat câteva coșuri.

U-BT Cluj-Napoca mai are de disputat două amicaluri în Belgrad: luni, 2 septembrie, cu KK Mega Bemax Belgrad și miercuri, 4 septembrie, cu Szolnoki Olaj.

*foto: u-bt.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca callycally :

    Rasic
    Nici nu s-a retras bine ca deja are fire albe Rasic ...

    cu 4 ani în urmă (01.09.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!