Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U BT Cluj-Napoca este noua campioană a României

U BT Cluj-Napoca este noua campioană a României

U BT Cluj-Napoca este campiona României, la finele sezonului competițional 2020/2021. Formația clujeană a făcut un meci perfect în decisivul jucat astăzi, 20 iunie, pe teren prorpiu în fața lui CSM CSU Oradea. Trupa antrenată de Mihai Silvășan s-a impus cu scorul de 86-67 , după ce a reușit un nou sfert de senzație, pe care l-a câștigat la 17 puncte diferența și astfel a înclinat balanța în favoarea sa.

Tarolis a câștigat primul angajament al meciului iar Stipanovic a marcat primul coș al partidei din spațiul de 3 secunde. Tarolis a completat un three-point-play iar Stipanovic mai puncta o dată pentru scorul la 7-0. Orădenii nu și-au găsit ritmul ofensiv, Valeika comita al doilea fault în mai puțin de 2 minute și i-a oferit șansa lui Tarolis să mai adauge două puncte de la linia de fault. Primele puncte ale orădenilor au venit după o o recuperare ofensivă a lui Brouossard, pe o aruncare pe care toată lumea a considerat-o după încheierea timpului de atac. Trupa bihoreană a intrat rapid în penalizare iar Marquis wright cu alte două libere ducea scorul la 14-4 exact la jumătatea actului inaugrual. CSM CSU Oradea a înjumătățit deficitul în următoarele 3 minute și tabela din BT Arena indica scorul de 18-13 pentru gazde, moment în care Mihai Silvășan solicita timp de odihnă. La reluarea jocului, Edwards marca un coș de la distanță. Replica a venit rapid de la Aaron Broussard. Era coșul care stabilea scorul după primele 10 minute de joc, 21-16 pentru U BT Cluj-Napoca.

Elevii lui Cristian Achim au început perfect sfertul secund, cu 5 puncte marcate la rând. Andrija Stipanovic a oprit rapid run-ul adversarilor, cu o nouă reușită din apropiere. Patrick Richard a marcat 4 puncte la rând prin care oferea din nou echipei sale un avantaj de două posesii. Jocul s-a animat și tinerii din fiecare echipă, Fomestescu și Vida, au înscris câte o triplă. Meciul a continuat sub spectrul echilibrului iar cu 95 de secunde din prima repriză, diferența era minimă, 36-35 pentru gazde. Doar Andrija Stipanovic avea să mai înscris până la finalul primei reprize și ajunge la un total 13 puncte.

Repriza secundă a început cu o triplă a lui Justin Edwards. Oradea din nou a avut probleme în a găsi drumul spre coș iar Tarolis marca și el de la distanța pentru scorul de 44-35. Broussard, după time-out, a oprit run-ul gazdelor. La faza imediat următoare, Tarolis a mai lovit o dată de la 3 puncte, din poziția sa favorită. Replica a venit rapid de la celălalt power forward, Nikola Markovic. La jumătatea sfertului, Richard ducea din nou pe U BT la cea mai mare diferență din meci, 12 puncte, la scorul de 52-40. Pentru orădeni nimic nu a mai funcționat din acel moment și diferența a crescut la 18 lungimi. Bobe Nicolescu o oprit seria bună a gazdelor. Nu a fost reușita care saă-i trezească pe orădeni. Richard și compania au continuat să marcheze cu generozitate iar la finalul celor 30 de minute de joc scorul ajungea la 66-46.

Clujenii început perfect și ultima secvența de joc iar Tarolis a mai pus 5 puncte în favoarea echipei sale. Din acel moment nu s-a mai pus în nicio clipă problema unei reveniri din partea lui CSM CSU Oradea. Diferența nu a mai coborât sub 20 de puncte decât foarte târziu în sfert și practic acesta a fost unul fără istoric. Scor final 86-67.

Donatas Tarolis a fost omul meciului cu 24 de puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive. Andrija Stipanovic a adăugat 13 puncte și 9 recuperări. Patrick Richard a terminat cu 12 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive iar Justin Edwards cu 11 puncte și 5 pase decisive.

Aaron Broussard a fost principalul remarcat al orădenilor cu 18 puncte, 6 recueprări și 2 pase decisive. Garlon Green a totalizat 10 puncte și 2 recuperări.

foto: Valentin Todea

65 comentarii la aceasta stire:
 • CSM Alexandria 22Liza22 :

  Fujjj
  Cobaii lui Arahat

  cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  • U BT Cluj-Napoca ereticus:

   .....
   Te roade foamea și te roade tare.... Dar cat de repede urmeaza să fie interzis că primăriile să mai asiste social echipele de sport, și nouă conducere a federației o să interzică transportul "suporterilor" în deplasări și asistarea lor socială....

   cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  • U BT Cluj-Napoca 1234567:

   @Liza
   Au învățat din Ungaria unde îi lasă cu stadioane pline la euro pe cei cu vaccin.

   cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  Raspunde
 • U BT Cluj-Napoca L M :

  Un fleac, i-am ciuruit...
  Malone hai sa te aud😂😂😂 nu ai vrut sa faci pariu cu baiatul ala ce te-a provocat intr-un alt articol...
  Ii iei pe Sere si pe magicianul Achim si mancati un Happy Meal la McDrive in Manastur... Asa de consolare😂😂😂.

  cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  • CS Universitatea Cluj-Napoca TitiAcs:

   Așa cum bine a anticipat
   Unghiuță ( nailman zis și mălon ) Oradea a înfrînt ! Acum Unghiuță stă cu unghiuța la tăiat ( în sfîrșit ), doar așa a promis. Bine acum va spune că U nu se va întîlnii încă 4 ani cu titlul. Așa să fie ...
   FELICITĂRI JUCĂTORILOR , publicului , sponsorilor și de ce nu stafului tehnic !
   HAIDE U !

   cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  Raspunde
 • lolman :

  Arbitraj
  Un arbitraj je**s din partea brigazii in ultimele 2 meciuri. Dupa ce toti acuzau Oradea ca este favorizata de arbitrii cred ca s-a vazut clar care este echipa care este favorizata de arbitrii. Ciuline nu te vad bine la oradea. Pe cat poti incearca sa eviti oradea sezonul urmator.

  cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  • CSM Oradea 2 Fairplay:

   .
   Toti au fost cei mai obiectivi si impecabili moral la o faza din meciul 3. N-o sa-i auzi mentionand nimic din colectiile meciurilor 4 si 5. Aia e. Pe sezonul viitor daca tot n-om lua tanar roman macar sa-i facem contract lui Ciulin, omul lepra.

   cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  • U BT Cluj-Napoca ereticus:

   .....
   Îmi cere scuze de la domnul, Io dat la domnucul Ciulinul cinci zeci de bani de ăia de tablă și spus la el să nu sufle în fluiere, să sufle dupe mimgiuri să nu le intrele in coșuleț celor de oradia..... Io dat avere multă la ele.....


   LoL....da voi in afară vde arbitri nu vedeți nimic ...

   cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  • lolman:

   .
   Dupa ce arbitrii isi bat joc de fazele de atac si aparare ale tale ( si nu 1, 2 sau 3) te-as vedea pe tine sa iti mai pastrezi concentrarea. Si in afara de arbitrii am vazut finala cupei si semifinala fiba 😉

   cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  • CSM Oradea 2 Fairplay:

   :))))
   Mda. Se greseste impotriva clujului o faza, 100 de comentarii din toata tara, scandal, glume, declaratii de presa. Se greseste impotriva oradei: "altceva nu mai stiti". Stim si altceva, dar acuma vorbim si noi un pic de arbitraj daca oricum e un subiect atent analizat de mai marii eruditi

   cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  • U BT Cluj-Napoca zoled:

   Mda, ...
   ...the mailman doesn't deliver on Sundays...

   cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  Raspunde
 • CSM CSU Oradea returnofthesnek :

  Bravo
  Meci castigat pe bune de Cluj, dupa ce a fost distrus de Ciulin si ingropat de Achim. Fosila poate sa se retraga in glorie la dializa. In rest, Santa care da Hi5 cu arbitrii, brigada, se mai vine la Oradea, nu va uitam. Concedii placute sa avem.

  cu 1 lună în urmă (20.06.2021) Raspunde
 • U BT Cluj-Napoca C S :

  Cum am promis
  Bravo Oradea, ați fost buni, dar noi am fost mai buni!

  cu 1 lună în urmă (20.06.2021) Raspunde
 • CSM CSU Oradea Sebas :

  Felicitări!!!
  Echipa mai buna a castiga, felicitari!!! Sper sa ne vedem la anul in finala impreuna in sala! Doamne ajuta!

  cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  • U BT Cluj-Napoca greenmachine:

   Fumuri
   Ce fumezi, da-mi si mie... 😂😂Cu riscul de a ma repeta, tu esti in universul tau... Dar mai e nevoie si de oameni ca si tine.

   cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  Raspunde
 • CSM CSU Oradea Malone Karl :

  Farewell till next sezon to all!
  Cânta frumos sala din Cluj, Silvă era în cârje cu tendonul rupt și contractul reziliat, Dusko sau Dado sau cum îi mai cheamă pe toți erau pe drumuri și vine Coach Ach și le vede ochii lăcrămoși și din generozitatea lui fără margini le zice băieților noștri înmărmuriți:"Do not deliver the letter, do not be hurry, do not let the Postman to deliver!" Și așa a ieșit U campioană, la fel ca la Chefi la cuțite unde a câștigat tizul lui Silvă, Scărlătescu din motive de politically correctnes, aici din emotivitatea lui Coach Ach care a empatizat cu locul de munca al colegului clujean... Le dorim tuturor o vară frumoasă și celor care gustă citatele noastre din Tata Puiu, Gică Popescu, Lulu sau Phil Jackson cât și celorlalți care vor să-și depășească condiția și citează din Alfred Nobel sau Marie Curie...

  cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  • U BT Cluj-Napoca vass bela:

   Am mai scris,
   Einstein ,
   avea mare dreptate cand a zis, ca " doar doua lucruri sunt infinite : universul si prostia ; iar de cea din urma sunt foarte sigur ! " . Asa ca nu trebuie sa ne mire ca si aici prostia se regaseste cu nonsalanta ...

   cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  • CSM CSU Oradea nailman:

   Când dai cu parfum pe un câine...
   Sau după cum zicea și Barbu Lăutaru:"...dă-le doamne la țâgani mașână de făcut bani", sau mai aproape de zilele noastre :"...ce ne fa-facem, noi tiga-ganii, dacă vi-vin america-canii și ne dă-dă cu bombardeaua-ua și ne fu-fu-te șandramaua-ua!

   cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

   Ate
   Atele au rămas la Cluj. Sorry 😏

   cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  • U BT Cluj-Napoca studentU:

   bai
   mie mi se pare ca ai dat-o chiar bine tura asta, asa, funny.

   hai bafta, si everything in moderation ;)

   cu 1 lună în urmă (21.06.2021)
  Raspunde
 • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

  Felicitări!!!
  Malone, vaccinații și suta. Va mai așteptam cu foitele, suta și bătălia de pe Someș.

  cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

   Erata!
   Cam așa arată un măcel/varza a la Cluj.

   cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  Raspunde
 • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

  Ciulinul baschetului romanesc
  Acest ciulin &co a fost trimis la Oradea sa rezolve finala in meciul 4,cf solicitarii imperative a minunatului sponsor omun BT.
  Nu a reusit,dar si-a făcut din plin datoria la Cluj.
  Felicit noua campioana U-BT,felicit echipa noastra de suflet CSM-CSU.

  cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  • CS Universitatea Cluj-Napoca TitiAcs:

   Asta e înjurătură secolului
   Să spui că Ciulinul a tras pentru U. Poți să-l înjuri de orice rudă, să-l faci în toate felurile nu i se va citii nimic pe față și nu va reacționa. Dar să spui că a tras pentru U asta da înjurătură, cam cît 31685,6327 trimiteri la origini. Cred că nici plătit în aur nu ar favoriza pe U. El și Grigoraș au jurat antipatie pe viață pentru U. Faurul poate, Nicolae posibil dar nu Ciulinul.

   cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  Raspunde
 • uplifter :

  Cluj Oradea
  În sfârșit un titlu, după atâția ani de chin!
  Mulțumim BT în principal și de asemenea celor implicați din teren.
  Oradea sub așteptările mele de slaba pt o finala, mai ales la forma pe care o avea la intrarea în finala.
  Arbitrajul finalei slab. Atât la deja celebra faza din final de la Oradea cu a fost sau nu capac, cât și azi, când am beneficiat de mărinimia zeilor baschetului romanesc. Însă asa cum atunci la Oradea s-a greșit împotriva noastră, iar azi mai mult în favoarea noastră, nu a fost cu intenție. Vorbim de principalele doua echipe cu cele mai importante și puternice relații și influenta în România.
  Peste toate însă, am putut reveni în săli, asa ca pe lângă titlul luat, asta ar fi o a doua la fel de mare bucurie pt mine.
  Sa ne vedem sănătoși la toamna!

  cu 1 lună în urmă (20.06.2021) Raspunde
 • U BT Cluj-Napoca vass bela :

  Bravo UBT !!!
  Cu emotii, cum altfel, dar suntem campioni . Azi duetul Stpancic-tarolis a fost din nou la inaltime, a venit si victoria . desigur merita felicitata toata echipa , de la sponsori pana la Silva . Azi e triumf, nimic de rau, dar sa nu ne-mbatam prea tare, in sezonul viitor va trebui sa fim mai buni, sa dominam clar intrernul si sa fim buni si la extern . Pentru ca astea sa se intample, vom scrie destule, dar desigur mai incolo .

  cu 1 lună în urmă (20.06.2021) Raspunde
 • U BT Cluj-Napoca CJ Stefan :

  Ha ha
  Eram sigur că Ciulin și sponsorul nostru sunt de vina ca Oradea a pierdut. În fiecare an aceeași poveste. Indiferent ce echipă va câștiga, vom citi aceleași lucruri și la anul. 😊

  cu 1 lună în urmă (20.06.2021) Raspunde
 • CSM CSU Oradea mikki :

  Felicitari U!!! o campioana de altfel previzibila de la inchegarea lotului, de la inceputul campionatului, o echipa superioara atat individual cat si colectiv la toate capitolelel!!!
  Sa fim obiectivi si serioasi si sa vedem realitatea.. atat s-a putut anul acesta, cam asta a fost valoarea jucatorilor si a echipei, chiar cred ca s-a atins limita maxima cu locul 3 in FIBA Europe Cup. A fost un an dificil, uiatati-va totusi ca Voluntari, Sibiu, altii, sunt sub noi. Oricum daca echipa avea valoare, indiferent de arbitrajele "nefaste" invocate pe aici, nu putea sa clacheze atat de lamentabil in meciurile cu miza...finala Cupei cu Voluntari, meciurile 2 si 5 cu U!!! Nu un meci, ci trei ..deci nu a fost o intamplare finala Cupei. Cand tu ca echipa cu pretentii de camioana, te intaresti Moore, (cred ca nu ar fi titular nici in liga a 2-a), care nu a reusit nici un punct in trei meciuri din finala din toate procedeele de aruncare, arata ca s-a cam stiut ca e aproapte imposibil sa invingi Clujul intr-o serie de 3 din 5 si l-au luat sa fie si el acolo, desi era ok sa ramana Relic daca tot nu s-a putut aduce un jucator adevarat.

  cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  • CSM CSU Oradea mikki:

   oricum...
   diferenta de valoare dinre cele 2 echipe, s-a inclinat brusc spre U, prin ramanerea lui Petrica si nepastrarea celuilalt Richard al nostru...

   cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  Raspunde
 • CSM CSU Oradea xx xx :

  Da
  Au cistigat cei mai buni, pt mine a fost neasteptat sa ajungem in meciul 5, dar sper sa ne revansam la anul
  Felicitari Clujului

  cu 1 lună în urmă (20.06.2021) Raspunde
 • U BT Cluj-Napoca 1234567 :

  Și asta nu e tot
  Probabil pe lângă faptul că am câștigat titlul am ajutat mult guvernul cu campania lor de vaccinare. Daca la Oradea au fost vaccinați 25 de suporteri aici au fost probabil chiar 50. Foarte tâmpită decizia DSP de a nu lăsa în sala pe cei ce au prima doza. Cred că titlul a fost meritat, acum vad că echipa e foarte lăudată de toți suporterii noștri de rezultat care se conectau pe site doar sa critice antrenorul.

  cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  • CSM CSU Oradea Ion777:

   Eu
   ma bucur ca mai pastrati inca un an antrenorul, chiar daca se pare ca incepe sa invete incet incet. Dar sper sa dureze ceva timp

   cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  Raspunde
 • U BT Cluj-Napoca C S :

  Mulțumiri
  Mulțumesc suporterilor orădeni care au dat dovadă de fair-play! Nu sunt multe de povestit, așteptăm să ne întâlnim la anul!

  cu 1 lună în urmă (20.06.2021) Raspunde
 • pipzn :

  Meci
  Castigat absolut meritat de Cluj, la toate capitolele: recuperari, pase decisive, procentaje la aruncarile de 1, 2 si 3 puncte. Pana si la mingile pierdute a fost doar egalitate. Felicitari pentru o noua victorie convingatoare si meritata. Si, evident, pentru castigarea campionatului. Eu zic ca si cei prezenti la sala au meritul lor si a meritat efortul de a lupta pentru terenul propriu.

  Imi pare rau, dar echipa Oradiei nu e cea care m-a convins ani la rand sa ma uit la meciurile ei (desi sunt suporter a lui "U"), mai ales pentru jocul colectiv. Astazi au avut 8 (opt) pase decisive (Clujul... 18). Poate nu am vazatu destule meciuri ale lor dar, cu fiecare american in plus in echipa au mers pe partea individualismului. Consider ca Broussard este un jucator foarte bun dar a ajuns sa fie un fel de Dykes care insa in plus ma trebuie sa aduca si mingea. E previzibil ca nu are cum sa dea randament ridicat tot timpul.
  As remarca jocul decent a lui Baciu (cel putin cat a jucat la Cluj nu cred ca a avut prestatii atat de bune).
  In rest, raman la parerea ca eficienta Oradiei a scazut proportional cu viteza de circulatie a mingii. In toate meciurile pe care le-am vazut, au avut multe puncte venite "pe sirena" si destul de norocoase.

  Pentru Cluj, succesul vine, din punctul meu de vedere din doua directii (fata de ceea ce deja stiam: valoarea si constanta generala a lui Stipanovic si Tarolis) si multele recuperari: naturalizarea lui Richard (si evolutiile recente bune ale sale) si punctele de 3 suficiente incat sa acopere pe cele primite ca urmare a mingilor pierdute. Sper sa vad aceste lucruri integrate (si nu ca exceptii) in sezonul urmator.

  Sfarsit de sezon in care destul de multe echipe ar trebui sa fie multumite de realizari si sa atraga sponsori si pentru sezonul urmator: Cluj, Oradea, Voluntari, Pitesti, cel putin.

  Sa fie baschet si in sezonul urmator!
  Haide "U"!


  Feliciteri!

  cu 1 lună în urmă (20.06.2021)
  • rafuv:

   Castigatoare pe merit.
   Daca in 2017 nu stiu in acea semifinala daca meritam sa batem oradea, anu acesta este clar ca am câștigat meritat.
   Ceea ce este foarte interesant, sunt curios ce părere aveti , despre diferenta enorma, as zice diametral opus între meciurile de la o zi la alta. Meciurile de acasa le-am dominat de o maniera autoritara, cum nu am mai văzut de mulți ani, atat cu oradea cat si cu voluntari, după care la câteva zile vine un meci in deplasare in care nu iti recunosti echipa....

   cu 1 lună în urmă (21.06.2021)
  • pipzn:

   @rafuv
   Cred ca macar pana la un punct este ceva normal sa nu poti ramane foarte concentrat tot timpul, am vazut asta inclusiv la nivel de meciuri de Euroliga. Iar riscul e pe masura in cazul in care s-a reusit un meci exceptional asa cum a fost al doilea al seriei sau vine dupa o serie de victorii legate iar acele victorii sunt sau doar PAR obtinute usor. In plus depinde si de reactia adversarului.

   Ca sa incerc sa raspund punctual:
   -relaxarea (nu doar mentala, poate fi si de la oboseala)
   -lipsa de reactie a bancii tehnice cand jocul cu care s-a castigat sezonul regulat si unele meciuri din play off nu a mai functionat. (Asta s-a fazut in toate meciurile pierdute din acest sezon)
   -lipsa de reactie a jucatorilor sau reactie nervoasa si haotica. Au fost momente in care Write a jucat atat de timorat (si cu realizari pe masura) incat semana cu romanii tineri uitati in 0 grade in primul sezon cu acea regula; desi teoretic au jucatori si de patrundere, pur si simplu, in afara de Richard au evitat sa isi asume raspunderea poate si pentru faptul ca un sezon intreg au cam "uitat" cum se face. Si nu numai la patrundere (normal pentru ca Oradea avea o zona retrasa si aglomerata) ci si la aruncari de semidistanta si distanta.
   -au jucat in deplasare intr-o sala plina cu suporteri adversi. Nu cred ca trebuie minimizat aportul publicului.
   Acestea coroborate cu raspunsul adversarilor care
   -au stiut ce au de facut si, dincolo de controversa din meciul 3 (cu Oradea), si-au facut treaba in blocarea oamenilor mari de la clujeni (nota speciala pentru jocul foarte bun a lui Green) cu dublari si aglomerare a zonei in asa masura incat nu prea era loc pe niciunde.
   -au reperele foarte bune pe teren propriu si arunca foarte bine, de obicei. Mai in gluma, mai in serios, cand le va fi gata noua sala sunt curios cum va fi la ei cu acomodarea. Cand s-au mutat clujenii la Polivalenta au fost meciuri intregi in care aruncau ca si cum nu ar fi jucat acasa. :))

   cu 1 lună în urmă (21.06.2021)
  Raspunde
 • U BT Cluj-Napoca studentU :

  am asteptat
  pana azi sa felicit si eu echipa de suflet pentru titlul castigat! Bravo tuturor! Este un titlul meritat venit cu o echipa cu valoare individuala mare. Asta e adevarul. In momentele cheie au livrat oamenii cu valoare individuala mare. Tarolis, tarolis, tarolis ;)) fie cu cosurile alea de 3 extraordinare, fie cu pas decisiv la Stipa in caciula in ultima secunda, fie cu capac, fie cu recuperare. Ce mai, omul asta a ras tot. Stipa, Petrica cu momentele lor, Edwards a livrat si el, sper insa sa nu-l mai vad in la anul (in afara de aseara, atitudine in joc cam 0). Wright la fel, dar din motive diferite - e limitat atat la sut, aparare, pas... Karel, bun si de pastrat si de invatat sa faca lucruri noi pe teren. Romanii tineri, bravo. In afara de Kuti care face un meci si sta 10, pacat. Pare compromis...

  Una peste alta, ma bucur ca a venit titlul, a fost mult asteptat si dorit.

  Silvasan pare ca evolueaza, cum zicea cineva pe aici. Tot nu-i genul de antrenor care sa imi dea siguranta dar no, asta-i politica, cu asta defilam. Speram ca sezonul urmator sa pastram core-ul si sa aducem ceva bun pe pozitiile 1 si 5.

  Legat de comentariile privitoare la arbitraj, eu zic ca sunt desuete, Ciulinul e un arbitru chiar bun, cel mai bun din RO sau singurul decent sa spunem asa. Dar, de amorul artei, cei care reclama faze neclare sa spuna care sunt acele faze. Este pe Youtube inregistrarea meciului. Altlfel, asa in gol, e usor sa sutezi.

  Felicitari si Oradiei si lui Achim pentru eforturile depuse. Eu zic ca a scos cam maxim din ce a avut la dispozitie. Fara pivot ca lumea, cu Watsonescu cam trecut anii peste el si deci improvizatie pe pozitia 1 cu Broussard.

  Campionii, campionii, ale, ale, aleeeee! :)

  cu 1 lună în urmă (21.06.2021)
  • Snake:

   ...
   Ultimul atac a lui Cluj cu cele 2 pct marcate in sfertul 2 , e penibila faza... 😉însă face cinste echipei U, nu?

   cu 1 lună în urmă (21.06.2021)
  Raspunde
 • Vulturii Alex Popa :

  Tarolis
  Cea mai bună investiție făcută ever de U BT, și culmea că nu a fost una foarte scumpă dar nici ieftină, 170k euro pe doi ani, adică 7000 pe lună(sau 7700 dacă contractul a fost pe 22 de luni in loc de 24) . Cred că va merge la Liektabelis de la anul sau rămâne la cluj pe dublu(dat fiind ce salarii au alții și cât prestează) Sursa: https://baschet.ro/liga-nationala-de-baschet-masculin/stiri/u-bt-cluj-napoca-a-perfectat-transferul-lui-donatas-tarolis

  cu 1 lună în urmă (21.06.2021) Raspunde
 • U BT Cluj-Napoca vass bela :

  Unii oradeni
  uita, ca am castigat clar sezonul regular, nu cu multa vreme in urma asta insemna castigarea titlului . Apoi, adunand punctele in cele 5 meciuri din finala rezulta, ca Oradea a adunat 348 pct, iar UBT 393, deci cu 45 mai multe ! Si cu toate astea Achim si unii suporteri dau vina pa arbitraj, desigur nu si la cosul valabil a lui Wright . Ii bine sa fii fanatic,dar pana la un punct ! PS . Pe de alta parte, un sincer bravo oradenilor obictivi de pe forum, care au avut taria sa sa ne felicite si sa recunoasca meritul nostru .

  cu 1 lună în urmă (21.06.2021)
  • CSM CSU Oradea gambler:

   Bravo
   Clujului, ați reușit și voi să câștigați un titlu după mulți ani cu o echipă a Oradiei la jumate bugetu vostru, și așa chinuit, serie dusă pană în meciul 5.
   Referitor la arbitraj, meciurile 1 si 2 decente, iar de la meciul 3 de la acea faza unde a fost coș valabil pentru Cluj, au fost decizii strict pro Cluj. Zicea studentU să dam exemple, meciul 5, TOT sfertul 3.
   Aaa să nu uit, Hienă dacă este pe aici, ești un GUNOI de om.
   Ne vedem la anu cu o altă sală, cu un alt buget și sper cu alți jucători în tabăra orădeană.

   Hai CSM !!!

   cu 1 lună în urmă (21.06.2021)
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

   Concret te rog
   Faza cu faza sa vedem unde a fost pro Cluj. Avem înregistrarea meciului și putem urmări și noi. Sau dacă e cineva care poate spune concret la câte faze au fost Avantajați in acest meci 5. Nu zice nici unul ca Valeika in meciul 5 a avut parca 6 pcte Vs Santa care a avut 7 pcte in acest meci. Sa nu zic in meciul 1 unde baciu a avut cele mai multe pcte 13.
   Când am zis ca Watson nu mai bagă peste 20-25 pcte după meciul din cupa ati sărit ca Arși ca vezi doamne ce jucător a pierdut U. Are o vârsta omul și știm toți ce face cu mingea pana la final de atac și apoi de intra bine de nu aia e. Cât despre Hiena adu te rog niște argumente nu doar împroșca așa cu apelative gen gunoi și alte cele.
   Tehnic la banca orădenilor nu a fost? Sau ce ma rog. Silva văd ca e mai bine cu picioare in ghips ca așa frumos a stat pe tv-ul de reclama zici ca era la teatru.

   cu 1 lună în urmă (21.06.2021)
  • CSM CSU Oradea gambler:

   .
   Stie el ce semne facea pe la Oradea cu degetu mijlociu la finalu meciurilor 3 și 4 către spectatorii care ieșeau din arenă, iar la meciu 5 se oprea în dreptu galeriei orădene și făcea semn catre tabelă și apoi să luam trenu să plecăm acasă, o fi fan cfr deghizat în suporter U Cluj. Referitor la fazele din meciu 5 uită-te cât de ușor se acordă fault-urile pt Cluj și cum se acordă un fault la Oradea, fault-uri in atac inexistente împotriva oradiei, în spatiul de 3 sec Clujul stătea benevol, recuperarea lui Green la Șanta fluiera fault la Green.

   cu 1 lună în urmă (21.06.2021)
  • CSM CSU Oradea gambler:

   .
   Stie el ce semne facea pe la Oradea cu degetu mijlociu la finalu meciurilor 3 și 4 către spectatorii care ieșeau din arenă, iar la meciu 5 se oprea în dreptu galeriei orădene și făcea semn catre tabelă și apoi să luam trenu să plecăm acasă, o fi fan cfr deghizat în suporter U Cluj. Referitor la fazele din meciu 5 uită-te cât de ușor se acordă fault-urile pt Cluj și cum se acordă un fault la Oradea, fault-uri in atac inexistente împotriva oradiei, în spatiul de 3 sec Clujul stătea benevol, recuperarea lui Green la Șanta fluiera fault la Green.

   cu 1 lună în urmă (21.06.2021)
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

   Eu ziceam concret pe faze
   Tu mi-ai dat 2 exemple: cu santa și ceva in spațiul de 3 sec. Ma uitam pe statistici și noi am avut 24 greșeli personale Vs 23. Libere 20/17 Vs 23/16 marcate. Pe yt este disponibilă înregistrarea. Spune-mi te rog minutul sa știu sa ma uit unde a greșit de 3 ori minim. Dar in același timp și variantele pro Oradea din același meci5. Ce face/ dacă a făcut hiena cu degete sau lucruri obscene e de condamnat. Treaba cu trenul si tabela va arătat-o ca erați prea plini de voi. Nu știi ce a fost la meciul cu Asesoft din 2011. Apropo in singura deplasare avuta la Oradea cu un copil de 3 ani in pauza meciului doar cuvinte m… U am auzit de la un orădean. Recunosc ca nu eram in sectorul galeriei Oaspete. Dar oare cei care au stat in spatele băncii orădene tot așa erau înjurați? Nu cred. Mai ales ca eram cu un copil care absoarbe ca un burete orice mi-a luat ceva sa ii explic ce zice nenea ăla de U. Ca el știa doar Haide U nu si cumvintele de mai sus.

   cu 1 lună în urmă (21.06.2021)
  • CSM CSU Oradea gambler:

   Revin
   Cu exemplele cerute:
   Sfertu 1 min. 7:31 Tehnica acordat lui Watson inexplicabil
   Sf 1 min. 5:06 Faul extrem extrem de ușor acordat la Holt
   Sf1 min. 4:40 Tarolis se încălzește pentru ,,faultul ofensiv" acordat lui Markovic, simulare grosolană la Tarolis în această fază.
   Sf1 min. 3:15 Unde îi faultul ofensiv, Tarolis face un flop de toată jena plus se vede clar cum face pas lateral, nu stă nemișcat.
   Sf1 min. 2:18 Din nou Ciulin vede un faul ofensiv inexistent.
   Sf1 min 1:28 Blocaju lui Grasu la Broussard pare corect ?
   Sf2 min 8:03 Spune-mi cam câți pași face Edwards în spațiul de 3 sec ? Cam 5 așa, nu-i bai și așa nu vede nimeni.
   Sf2 min 6:49 Fault grosolan Guzman, decizie ? Nimic, absolut nimic.
   Sf2 ultimele 36 de secunde Fază ce rezumă perfect maniera de arbitraj, Stipanovic pur și simplu îl ia in brațe și îl aruncă un pic mai încolo pe Green pentru un rebound ca la carte.
   Ultima fază din Sf2 Guzman atinge clar panoul, n-are cine să vadă, asta e.
   Sf3 8:12 Cuic se sperie de decizia de a da faul ofensiv la Watson sau se miră ?
   Sf3 6:03 Fault la ce ? Broussard stă cu mâinile pe lângă corp.
   Sf3 2:52 Ăla îi fault la Markovic ? Hai să fim serioși.
   Sfertu 4 nu mai are rost.
   Nu mă cert cu nimeni, dar nu cred că Cluj avea nevoie să fie împinsă de la spate și în unele faze să se închidă din ochii.

   cu 1 lună în urmă (22.06.2021)
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

   Noh stai un pic...
   Poate tu n-ai înregistrarea de la TV. Eu o am. Ce pot să-ți spun:

   Sfertu 1 min. 7:31 Tehnica acordat lui Watson inexplicabil
   Rapuns: I-a dat in cap cu mingea lui Wright dupa terminarea fazei. Adica intentionat i-a aruncat mingea in cap.

   Sf 1 min. 5:06 Faul extrem extrem de ușor acordat la Holt
   Raspuns: Nu exista fautl "extrem de usor" cand esti cu 2 maini pe adversar și tragi, în spatele lui fiind; deloc extrem de ușor, cault corect

   Sf1 min. 4:40 Tarolis se încălzește pentru ,,faultul ofensiv" acordat lui Markovic, simulare grosolană la Tarolis în această fază.
   Cum adică simulare?... S-a dat ceva?... A cerut cineva ceva?... Omul a căzut dezechilibrat, atâta tot.

   Sf1 min. 3:15 Unde îi faultul ofensiv, Tarolis face un flop de toată jena plus se vede clar cum face pas lateral, nu stă nemișcat.
   Tarolis e cu ambele picioare pe podea în momentul impactului.
   Markovic, pe lângă că are cotul sus, intră în el ca acceleratu prin haltă. Forțare clară.

   Sf1 min. 2:18 Din nou Ciulin vede un faul ofensiv inexistent.
   Inexistent? Îi dă cu cotul în gât/gură lui Guzman. Se vede CLAR pe reluare.

   Sf1 min 1:28 Blocaju lui Grasu la Broussard pare corect ?
   Nu doar pare, chiar este. Chiar nu înțeleg ce ai vrut să insinuezi la faza asta...

   Sf2 min 8:03 Spune-mi cam câți pași face Edwards în spațiul de 3 sec ? Cam 5 așa, nu-i bai și așa nu vede nimeni.
   Doi pași face. Aterizează pe ambele picioare în 3 secunde. Dreptul e pivot (picior pe care îl mișcă dar nu dezlipește talpa de pe podea / nu mută piciorul de pe amprenta tălpii). Face 2 pași distincți de pivotare cu stângul, dar e pivotare, se numără doar unul. Apoi unul cu dreptul și pasează. Doi pași. Învață regulile.

   Sf2 min 6:49 Fault grosolan Guzman, decizie ? Nimic, absolut nimic.
   Grosolan? Serios, grosolan? Admițând că ar fi fost fault (nu pot să-mi dau seama, nu am cum din înregistrare) ar fi fost un simplu fault jos, nu unul grosolan.

   Sf2 ultimele 36 de secunde Fază ce rezumă perfect maniera de arbitraj, Stipanovic pur și simplu îl ia in brațe și îl aruncă un pic mai încolo pe Green pentru un rebound ca la carte.
   Da, aici ai dreptate, a fost fault la Stipanovic.

   Ultima fază din Sf2 Guzman atinge clar panoul, n-are cine să vadă, asta e.
   Atinge clar panoul, dar. După expirarea timpului de atac / terminarea efectivă a sfertului 2. Se vede clar în reluare dacă mergi cu încetinitorul.

   Sf3 8:12 Cuic se sperie de decizia de a da faul ofensiv la Watson sau se miră ?
   Se miră că nu e antisportiv, cel mai probabil. La fel cum se miră și Silvășan, de altfel.

   Sf3 6:03 Fault la ce ? Broussard stă cu mâinile pe lângă corp.
   Greșit, stă ba cu mâinile pe șoldurile lui Stipanovic, ba împinge cu ambele antebrațe. De două ori împinge la aceeași fază. Nicidecum mâini pe lângă corp. E fault clar. De altfel nimeni nu a protestat, nici măcar el.

   Sf3 2:52 Ăla îi fault la Markovic ? Hai să fim serioși.
   Este, pentru că scopul mișcării lui nu a fost să ajungă la minge ci să îl dezechilibreze pe Tarolis. De deplasează practic cu spatele, țintând mâna dreaptă ca paravan astfel ca Tarolis să nu poată ajunge mingea.

   Aș putea să încep eu cu ce NU s-a dat pentru U... gen primul coș (Fomestescu ratează, Broussard bagă pe ”recuperare”...) e aiuarea - Fometescu aruncă după expirarea celor 24 de secunde. Se vede clar pe înregistrare că panou se înroșește dar el avea încă mingea în mâini. Și mai sunt și multe altele fluierate aiurea, dar chiar n-are rost...

   Ce e clar e că din toată lista ta de mai sus, ai dreptate la 1 fază și la una e neclar... dar cu alea 2 chestii să începi să spui că a fost împins Clujul de la spate e de-a dreptul jenant.

   cu 1 lună în urmă (23.06.2021)
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

   Noh stai un pic...
   Poate tu n-ai înregistrarea de la TV. Eu o am. Ce pot să-ți spun:

   Sfertu 1 min. 7:31 Tehnica acordat lui Watson inexplicabil
   Rapuns: I-a dat in cap cu mingea lui Wright dupa terminarea fazei. Adica intentionat i-a aruncat mingea in cap.

   Sf 1 min. 5:06 Faul extrem extrem de ușor acordat la Holt
   Raspuns: Nu exista fautl "extrem de usor" cand esti cu 2 maini pe adversar și tragi, în spatele lui fiind; deloc extrem de ușor, cault corect

   Sf1 min. 4:40 Tarolis se încălzește pentru ,,faultul ofensiv" acordat lui Markovic, simulare grosolană la Tarolis în această fază.
   Cum adică simulare?... S-a dat ceva?... A cerut cineva ceva?... Omul a căzut dezechilibrat, atâta tot.

   Sf1 min. 3:15 Unde îi faultul ofensiv, Tarolis face un flop de toată jena plus se vede clar cum face pas lateral, nu stă nemișcat.
   Tarolis e cu ambele picioare pe podea în momentul impactului.
   Markovic, pe lângă că are cotul sus, intră în el ca acceleratu prin haltă. Forțare clară.

   Sf1 min. 2:18 Din nou Ciulin vede un faul ofensiv inexistent.
   Inexistent? Îi dă cu cotul în gât/gură lui Guzman. Se vede CLAR pe reluare.

   Sf1 min 1:28 Blocaju lui Grasu la Broussard pare corect ?
   Nu doar pare, chiar este. Chiar nu înțeleg ce ai vrut să insinuezi la faza asta...

   Sf2 min 8:03 Spune-mi cam câți pași face Edwards în spațiul de 3 sec ? Cam 5 așa, nu-i bai și așa nu vede nimeni.
   Doi pași face. Aterizează pe ambele picioare în 3 secunde. Dreptul e pivot (picior pe care îl mișcă dar nu dezlipește talpa de pe podea / nu mută piciorul de pe amprenta tălpii). Face 2 pași distincți de pivotare cu stângul, dar e pivotare, se numără doar unul. Apoi unul cu dreptul și pasează. Doi pași. Învață regulile.

   Sf2 min 6:49 Fault grosolan Guzman, decizie ? Nimic, absolut nimic.
   Grosolan? Serios, grosolan? Admițând că ar fi fost fault (nu pot să-mi dau seama, nu am cum din înregistrare) ar fi fost un simplu fault jos, nu unul grosolan.

   Sf2 ultimele 36 de secunde Fază ce rezumă perfect maniera de arbitraj, Stipanovic pur și simplu îl ia in brațe și îl aruncă un pic mai încolo pe Green pentru un rebound ca la carte.
   Da, aici ai dreptate, a fost fault la Stipanovic.

   Ultima fază din Sf2 Guzman atinge clar panoul, n-are cine să vadă, asta e.
   Atinge clar panoul, dar. După expirarea timpului de atac / terminarea efectivă a sfertului 2. Se vede clar în reluare dacă mergi cu încetinitorul.

   Sf3 8:12 Cuic se sperie de decizia de a da faul ofensiv la Watson sau se miră ?
   Se miră că nu e antisportiv, cel mai probabil. La fel cum se miră și Silvășan, de altfel.

   Sf3 6:03 Fault la ce ? Broussard stă cu mâinile pe lângă corp.
   Greșit, stă ba cu mâinile pe șoldurile lui Stipanovic, ba împinge cu ambele antebrațe. De două ori împinge la aceeași fază. Nicidecum mâini pe lângă corp. E fault clar. De altfel nimeni nu a protestat, nici măcar el.

   Sf3 2:52 Ăla îi fault la Markovic ? Hai să fim serioși.
   Este, pentru că scopul mișcării lui nu a fost să ajungă la minge ci să îl dezechilibreze pe Tarolis. De deplasează practic cu spatele, țintând mâna dreaptă ca paravan astfel ca Tarolis să nu poată ajunge mingea.

   Aș putea să încep eu cu ce NU s-a dat pentru U... gen primul coș (Fomestescu ratează, Broussard bagă pe ”recuperare”...) e aiuarea - Fometescu aruncă după expirarea celor 24 de secunde. Se vede clar pe înregistrare că panou se înroșește dar el avea încă mingea în mâini. Și mai sunt și multe altele fluierate aiurea, dar chiar n-are rost...

   Ce e clar e că din toată lista ta de mai sus, ai dreptate la 1 fază și la una e neclar... dar cu alea 2 chestii să începi să spui că a fost împins Clujul de la spate e de-a dreptul jenant.

   cu 1 lună în urmă (23.06.2021)
  • razv-an:

   faza cu faza
   Incerc sa le iau pe rand...
   1. Tehnic la Watson se da pt ca il loveste intentionat cu mingea in cap pe Wright (da, dupa ce ultimul il sicanase/faultase si arbitri fluiera faultul)
   2. Holt toata faza e cu mainile pe Wright, zici ca face trenuletul. Faulturi f repede s-au fluierat de ambele parti, pentru contacte mai mici ca asta - vezi cam toate faulturile fluierate la Wright.
   3. fara comentarii....
   4. Cand jucatorul advers joaca cu cotul la figura, e faul tot timpul. La fel si cand impinge cu mana in extensie. Ca unii amplifica contactul e alta treaba, dar regulamentul e clar si prevede aceste abateri ca si fault. In astfel de cazuri nu e obligatoriu ca aparatorul sa stea pe calcaie! Cand contesti aceste decizii ma intreb cat baschet cunosti ....
   5. Acelasi Markovic, acelasi stil de joc cu mana de protectie ridicata la nivelul gatului/capului adversarului. Si tot aici (ca sa intelegi "maniera" de arbitraj, cum e cu primul fault dat lui Stipanovic? MIn 7:24, sfertul 1 - Acelasi ciulin fluiera..)
   6. Pai amandoi se tin, ca la dans. Ori lasi jocul sa continue, ori dai dublu fault
   7. Pasi la Edwards, ca ridica putin pivotul
   8. Fault pt ca ... cere Watson? Pai si Brussard cerea deviere cu piciorul la aceasi faza. Ar trebui macar sa se puna de acord. Din reluarenu se vede daca ii da peste mana sau peste minge. Posibil ca Arbitrul (Nicolae aici) sa fi vazut mai bine. Mingea e data Oradei oricum. Si daca era fault, fiind primul de echipa tot repunere de sub panou era.
   9. Fault la Stipanovic
   ....

   Dar avem si contra- exemple (fara sa detaliem f mult) De ex Baciu (min 6:55) 2 faulturi la recuperare in atac, nesanctionate, urmate de impingere evidenta la Stipanovic in faza urmatoare.
   Sau primul cos marcat de Oradea (min 6:16) timpul expirase, mingea era inca la Fometescu in mana, dar arbitrii lasa jocul sa continue. Dar nu ajungi nicaieri cu analize din astea pe video. Si oricum din ce ai scris reale sunt 2-3 din 10 enumerate. Poti doar descoperi greseli de arbitraj- si sunt destule intr-un meci.
   Cu alte cuvinte greseli au fost de ambele parti, trebuie sa vezi jocul in ansamblu, sa vezi cum au fluierat faze similare (cum ziceam mai sus, au fluierat fault ofensiv f usor, impotriva ambelor echipe). Mai bine ai analiza evolutia echipei tale, media de varsta, lipsa de idei in atac - majoritatea actiunilor se terminau la limita de 24 sec, transferurile "reusite" - vezi Moore, etc. Sau Watson, care a fost mai mult decat expirat in finala - totusi e nascut in acelasi an cu Silvasan !! Sau de ce nu esti in stare sa te aperi la aruncarile de pe semicerc ale adversarilor? Pai "U" are o medie de 10 reusite in meciurile din finala fata de o medie de 6.3 in ultimele 10 meciuri premergatoare finalei !! Altele sunt motivele pentru care ati pierdut
   Pana una alta ati jucat finala cu 7+1 straini, pe cand "U" avea 5+1 doar

   cu 1 lună în urmă (23.06.2021)
  Raspunde
 • Vasilica :

  Balacareala romaneasca
  Am citit aproape toate comentariile si unii, cei din Cluj, bucuroși pt reusita echipei iar altii ceindin Bihor cârcotași pt nereușita CSMului. Pe scurt: 3-2 U cu 2 sferturi 3 de excepție (meciul 2 si 5). Valoric U a stat mai bine anul acesta vezi meciurile mai incinse de la Oradea. Coach Achim, se putea abține și să declare ce a declarat macar de acasa din Oradea, respectul față de ceilalti te face si om nu ramai doar coach. Clujenii 100% s-au procopsit inca un sezon cu Sir Fergusson, a scuze Sir Silvasan. Eu ma intreb daca a realizat Silvasan ca noua lui atitudine (forțată medical) a ajutat enorm echipa. Vedem in toamnă. Oricum ca orice finala, balacareala romaneasca, s-a incis după. Eu doar inchei cu: noi suporterii suntem singurii care punem 100%suflet, restu isi fac meseria, mai mult sau mai puțin profesionist. Ne re citim in toamna. Ramaneti sanatosi si poate vedem baschet frumos la Tokyo.

  cu 1 lună în urmă (21.06.2021) Raspunde
 • Vasilica :

  Balacareala romaneasca
  Am citit aproape toate comentariile si unii, cei din Cluj, bucuroși pt reusita echipei iar altii cei din Bihor cârcotași pt nereușita CSMului. Pe scurt: 3-2 U cu 2 sferturi 3 de excepție (meciul 2 si 5). Valoric U a stat mai bine anul acesta vezi meciurile mai incinse de la Oradea. Coach Achim, se putea abține și să declare ce a declarat macar de acasa din Oradea, respectul față de ceilalti te face si om nu ramai doar coach. Clujenii 100% s-au procopsit inca un sezon cu Sir Fergusson, a scuze Sir Silvasan. Eu ma intreb daca a realizat Silvasan ca noua lui atitudine (forțată medical) a ajutat enorm echipa. Vedem in toamnă. Oricum ca orice finala, balacareala romaneasca, s-a incis după. Eu doar inchei cu: noi suporterii suntem singurii care punem 100%suflet, restu isi fac meseria, mai mult sau mai puțin profesionist. Ne re citim in toamna. Ramaneti sanatosi si poate vedem baschet frumos la Tokyo.

  cu 1 lună în urmă (21.06.2021) Raspunde
 • Vasilica :

  Balacareala romaneasca
  Am citit aproape toate comentariile si unii, cei din Cluj, bucuroși pt reusita echipei iar altii cei din Bihor cârcotași pt nereușita CSMului. Pe scurt: 3-2 U cu 2 sferturi 3 de excepție (meciul 2 si 5). Valoric U a stat mai bine anul acesta vezi meciurile mai incinse de la Oradea. Coach Achim, se putea abține și să declare ce a declarat macar de acasa din Oradea, respectul față de ceilalti te face si om nu ramai doar coach. Clujenii 100% s-au procopsit inca un sezon cu Sir Fergusson, a scuze Sir Silvasan. Eu ma intreb daca a realizat Silvasan ca noua lui atitudine (forțată medical) a ajutat enorm echipa. Vedem in toamnă. Oricum ca orice finala, balacareala romaneasca, s-a incis după. Eu doar inchei cu: noi suporterii suntem singurii care punem 100%suflet, restu isi fac meseria, mai mult sau mai puțin profesionist. Ne re citim in toamna. Ramaneti sanatosi si poate vedem baschet frumos la Tokyo.

  cu 1 lună în urmă (21.06.2021) Raspunde
 • Snake :

  ...
  Sfertul 2 ultimele pct marcate se Cluj prin Marele pivot după ce îl ia in brațe pe Green și îl trântește la pământ, având in vedere cum s-a fluierat la pivoți de la Oradea... puțin spus dubla măsura, e rea intenție ca sa nu zic altceva. Mai am și alte faze dar asta e penibila, nu? 😉🤭

  cu 1 lună în urmă (21.06.2021) Raspunde
 • Snake :

  ...
  Sfertul 2 ultimele pct marcate se Cluj prin Marele pivot după ce îl ia in brațe pe Green și îl trântește la pământ, având in vedere cum s-a fluierat la pivoți de la Oradea... puțin spus dubla măsura, e rea intenție ca sa nu zic altceva. Mai am și alte faze dar asta e penibila, nu? 😉🤭

  cu 1 lună în urmă (21.06.2021) Raspunde
 • pipzn :

  Mda
  Probabil va fi ultimul meu comentariu la acest subiect pentru ca nu doresc sa mai inflamez spiritele.

  Am tot asteptat sa vad de la suporterii oradeni niste comentarii critice la adresa jocului propriei echipe nu numai plangeri legate de arbitraj. Daca termenul va pare prea dur, sa le spunem constatari mai mult sau mai putin comparative:
  -cand antrenorii clujeni au identificat pe Broussard si Watson drept principale amenintari au facut tot ce au putut sa ii opreasca rotind jucatori odihniti in prealabil sa ii apere: Kuti (cat a jucat), Edwards, Guzman, Vida ajutati cat s-a putut de ceilalti coechipieri. Cand au inceput sa intre de la 3 la clujeni, ce a facut Oradea in acest sens? As spune ca nimic din moment ce majoritatea covarsitoare a punctelor de 3 date de clujeni au venit de pe semicerc din aruncari necontestate sau simbolic contestate (in meciul de aseara cred ca a fost 1).
  -conducatorii vostri de joc (mai ales Watson) tin mingea extrem de mult si in cazul unor adversari dispusi la efort si dublaj ajung sa intre in criza de timp si sa oboseasca cu consecintele de rigoare. Doar valoarea individuala a facut sa reuseasca totusi sa dea destule puncte in ultima clipa. Dupa mine, chiar mai multe decat normal.
  -deja de vreo 2-3 sezoane la Oradea circula mai mult oamenii decat mingea. Si oamenii mai obosesc. Am remarcat la inceputul unuia dintre meciurile din finala o schema facuta si pe stanga si pe dreapta foarte eficienta si care a fost apoi abandonata inainte de a face cate puncte se poate cu ea.
  -faptul ca in ultimul meci ati avut doar 8 pase decisive nu va spune nimic?
  -nu ati reusit sa va aduceti un pivot titular suficient de puternic. Da, oamenii mari arunca bine de afara (in opozitie cu Stipanovic de exemplu care nu arunca deloc) dar daca nu intra adversarii se aleg cu o multime de recuperari de care doar mai trebuie sa si profite.
  -aveti un jucator de patrundere foarte bun (Broussard) si il obositi punandu-l sa aduca mingea. Da, o fi fost regula Watson si el cand Watson e pe banca dar in meciurile astea au fost multe minute cu ambii jucatori pe teren si Broussard a adus mingea si a incercat si sa patrunda. De (prea) multe ori.

  Numai bine. Ne mai "auzim" cand incep campaniile de transferuri.

  cu 1 lună în urmă (21.06.2021)
  • Snake:

   True
   Fffffoarte adevărat. Acestea sunt o buna parte din motivele pentru care am pierdut și as mai Adaugă și transferul ratat...însă dacă Stoica a fost crucificat pentru o faza foarte grea despre brigada de aseară ce ar trebuii sa se scrie. Nimeni nu contesta titlul obținut de U însă nu era nevoie de mizeriile pe care intenționat sau nu le-au făcut. Nu?

   cu 1 lună în urmă (21.06.2021)
  • Snake:

   True
   Fffffoarte adevărat. Acestea sunt o buna parte din motivele pentru care am pierdut și as mai Adaugă și transferul ratat...însă dacă Stoica a fost crucificat pentru o faza foarte grea despre brigada de aseară ce ar trebuii sa se scrie. Nimeni nu contesta titlul obținut de U însă nu era nevoie de mizeriile pe care intenționat sau nu le-au făcut. Nu?

   cu 1 lună în urmă (21.06.2021)
  • CSM Oradea 2 Fairplay:

   .
   Greu de facut diferenta intre 2 subiecte diferite... Arbitrajul si cine a jutat mai bine, in cazul de fata. Poate poti sa raspunzi si tu la una dintre ele fara sa te legi de cealalta, asa cum am facut si noi. 🙄

   cu 1 lună în urmă (21.06.2021)
  • Snake:

   ...
   Pai am răspuns. U a câștigat pe meritele ei, nsa dacă cei de la au au spus ca au fost privați de șansa unor prelungiri cei de la CSM pot spune ca au fost privați de a juca cu oameni mari mai agresiv la fel cum a făcut-o # 13?

   cu 1 lună în urmă (21.06.2021)
  Raspunde
 • U BT Cluj-Napoca vass bela :

  Stie cineva,
  unde se poate revedea ultimul joc al finalei ? Multumesc anticipat .

  cu 1 lună în urmă (22.06.2021)
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

   Lăsați o adresă de email...
   ...și va trimit eu un link....

   cu 1 lună în urmă (23.06.2021)
  • razv-an:

   meciurile
   se pot vedea pe youtube, canalul frbtv:
   https://www.youtube.com/watch?v=7jTSBZ4RRXk&t=7771s

   cu 1 lună în urmă (23.06.2021)
  Raspunde
 • cl"U"jean :

  Baschet
  Ma gandesc la un aspect care nu a fost remarcat nici de clujeni,nici de oradeni! Oameni buni in 2016 a fost prima finala disputata de cele 2 echipe ,Cupa Romaniei disputata la Oradea castigatoare,U. 2016,Septembrie Supercupa la Oradea castigata de U. 2018,februarie finala Cupei Romaniei la Sf. Gheorghe castiga U. 2020,februarie finala cupei Romaniei la Cluj,castigata de U.2021,iunie finala Campionatului national castigata de U. In scurta,dar frumoasa voastra istorie nu ne-ati batut niciodata in nici o finala.Aveti sansa voastra la anul! Vacanta placuta!

  cu 1 lună în urmă (23.06.2021)
  • razv-an:

   Semifinala
   In schimb cand ne-am intalnit in semifinale a castigat Oradea (scor 4-1; 2-1 incampionaat; 2-0 in Cupa Romaniei)

   cu 1 lună în urmă (23.06.2021)
  Raspunde
 • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

  @cluJEAN
  Asa este.
  Voi ati castigat tot.
  Poti pleca linistit in vacanta.

  cu 1 lună în urmă (23.06.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!