Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U BT Cluj-Napoca, fără coș din acțiune timp de 9 minute în finalul meciului cu Hapoel Holon

U BT Cluj-Napoca, fără coș din acțiune timp de 9 minute în finalul meciului cu Hapoel Holon

U BT Cluj-Napoca a suferit prima înfrângere în sezonul competițional 2021/2022. Campioana României a cedat pe terenul celor de la Hapoel Holon cu scorul de 78-68, în etapa a 3-a din grupele Basketball Champions League.

---------
Corecție: În ultimul sfert a fost marcat un coș de acțiune. Cel al lui Dustin Hogue, la scorul de 70-57.

-------

Formația antrenată de Mihai Silvășan a făcut un ultim sfert modest în Israel. Clujenii nu au reușit să marcheze din acțiune în actul decisiv, toate cele 13 puncte venind de la linia de libere. În plus, campioana României au avut o perioadă de aproape 8 minute fără să modifice tabela.

Ultimul coș din acțiune al lui U BT în Israel a fost marcat de Dustin Hogue când mai erau două minute din sfertul trei. Scorul era favorabil echipei noastre în acel moment, 55-53. Hapoel Holon a știut să profite de apatia ofensivă a clujenilor și a pus 10 lungimi pe tabelă până la jumătatea actului decisiv. Elijah Stewart a ținut aprinse speranțele echipei sale cu 3 libere marcate chiar înaintea ultimului minut. Totuși coșul de la distanță nu a venit până la final iar revenirea a fost astfel imposibilă.

Patrick Richard, Elijah Stewart și Andrija Stipanovic au fost marcatorii de la linia de fault pentru U BT Cluj-Napoca în sfertul patru. Dustin Hogue a ratat 6 libere la rând în startul actului decisiv de la Holon. Pivotul american a avut o seară neagră la acest capitol cu doar 4 reușite din 13 aruncări, cu un procentaj de 30.7%.

U BT Cluj-Napoca rămâne în fruntea grupei G din Basketball Champions League cu 2 victorii și o înfrângere, cu mențiunea că Darussafaka și Hapoel Holon mai au de disputat meciul direct pentru a ajunge la 3 partide în grupă.

foto: fiba.basketball

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Din păcate
    articol cu titlu greșit. La scorul 70-57 ( după liberele lui Patrick ) U a înscris din acțiune prin Hogue ! O fi Cosmin Petrescu cel mai bum comentator de baschet, dar în goană jocului posibil să mai greșească !

    cu 2 ani în urmă (04.11.2021)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      OK
      s-a corectat !

      cu 2 ani în urmă (04.11.2021)
    • CNAV Eagles București Eduard-Nicolae Popa:

      Multumim
      Am corectat si am facut completarile necesare. Multumim!

      cu 2 ani în urmă (04.11.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!