Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj-Napoca îl împrumută pe Modibo Diaby la Steaua București

U-BT Cluj-Napoca îl împrumută pe Modibo Diaby la Steaua București

U-BT Cluj-Napoca a anunțat în cursul acestei dimineți că Modibo Diaby va fi împrumutat la CSA Steaua București. Acesta va continua sezonul 2021-2022 sub comanda lui Eugen Ilie, după mai mulți ani petrecuți în Ardeal.

Diaby a fost adus în România, la U-BT, în 2017, și a făcut parte din echipele de juniori ale campioanei României. Acesta a câștigat mai multe titluri la U16 și U18 și a fost promovat în stagiunea 2019-2020 la echipa de seniori.

În actualul sezon, jucătorul originar din Mali a intrat în trei partide și are medii de 2.7 puncte și 2.3 la eficiență. Cel mai bun meci al lui Diaby a avut loc chiar în compania Stelei, când baschetbalistul în vârstă de 18 ani a adunat 5 puncte, o recuperare și o intercepție.

 

🙏 Mult succes, Diaby!

Posted by U-BT Cluj-Napoca on Wednesday, October 27, 2021

Așadar, Modibo Diaby va termina ediția 2021-2022 a Ligii Naționale în Capitală. CSA Steaua București are un bilanț de trei victorii și o înfrângere.

*foto: Facebook – U-BT Cluj-Napoca

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ :

    Având în vedere situația...
    ...e o decizie de bun simț. În primul rând că pentru poziția 4 se bătea cu Grasu.

    Iar dacă asta nu era suficient, vă aduc aminte de hotărârea aia de la FRF de la începutul campionatului.
    Aia care, efectiv, a hotărât că Diaby nu poate fi jucat U23 deși el e considerat român.

    Așadar, având în vedere situația, cred că U a procedat foarte ok și de bun simț, în primul rând pentru Diaby. Sper că la Steaua va avea ocazia să prindă mai multe minute.

    cu 2 ani în urmă (28.10.2021) Raspunde
  • Popescu Marcu-George :

    Sper sa impresioneze la Steaua si sa prinda minute mai multe decat la U BT Cluj-Napoca
    In 4 meciuri Steaua are 3-1 la general , 7 puncte in total , Cred ca Eugen Ilie il va folosi in meciul de acasa impotriva lui FC Arges Pitesti

    cu 2 ani în urmă (28.10.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca 1234567 :

    Diaby
    Probabil o să prindă mai multe minute la Steaua, e un jucător bun, când juca la echipa a 2-a la U și la juniori făcea multe recuperări, acum are șansa de a dovedi că poate juca și la nivel mai înalt. Steaua avea un lot scurt, o decizie bună să mai aducă un jucător.

    cu 2 ani în urmă (28.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!