Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U BT Cluj-Napoca l-a transferat pe L.J. Peak

U BT Cluj-Napoca l-a transferat pe L.J. Peak

U BT Cluj-Napoca a anunțat un transfer chiar în timpul meciul pe care elevii lui Mihai Silvășan îl desfășurau în FIBA Europe Cup contra lui Tsmoki Minsk și câștigat la final cu scorul de 76-74. L.J. Peak se alătură grupării clujene, după ce a petrecut prima parte a sezonului în prima divizie a Italiei la Pallacanestro Varese.

În vârstă de 23 de ani, Peak măsoară 1.96 metri și evoluează pe pozițiile 2-3. Între 2014 și 2017 a evoluat în NCAA la Georgetown și a fost draftat în NBA. El și-a început cariera în NBA G-League la Maine Red Claws, dar avea să încheie sezonul 2017/2018 la Wellington Saints în Noua Zeenlandă. În următoarea stagiune a mers în Italia la Pistoia Basket, ca mai apoi startul sezonului 2019/2020 să-l găsească tot în prima ligă italiană la Pallacanestro Varese.

În actuala stagiune din Italia, L.J. Peak a jucat 19 partide pentru Varese și a avut medii statistice de 10.2 puncte, 2.8 recuperări și 1.1 pase decisive pentru 9.2 la eficiență în 26.3 minute petrecute pe parchet.

L.J. Peak este campion mondial cu echipa națională a Statelor Unite ale Americii la categoria U19, în competiția desfășurată în 2015 în Grecia.

foto: sportando.basketball

9 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    Sa inteleg ...
    Apare oare un nou "Dikes"?

    cu 4 ani în urmă (30.01.2020)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Cel mai probabil
      Curry a plecat acasă. Astăzi nu a fost la meci.

      cu 4 ani în urmă (30.01.2020)
    • U BT Cluj-Napoca ereticus:

      Curry
      Probleme cu operația, sezonul ăsta nu cred că mai are șanse!

      cu 4 ani în urmă (30.01.2020)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca M F :

    conferinta de presa
    A fost conferinta "de presa" dupa meciul de azi. Toti ziaristii intreaba o intrebare cretina (o tot aud si la alte sporturi "cum te simti dupa aceasta victorie"). Cum pixu sa se simta dupa o asa victorie, cu p#|@ sculata, chiar is oligofreni aia care intreaba? NIMENI de faptul ca avem un jucator nou si unde ii Curry - nimic ?!?

    cu 4 ani în urmă (30.01.2020) Raspunde
  • uplifter :

    Lj Peak
    Lăsând la o parte jucătorul (despre care nu știu decât ca e tânăr și e shooter), nu prea înțeleg care ar fi rostul transferului. În condițiile în care avem deja 4 oameni mici de baza (inclusiv Curry) iar în front avem numai 3 oameni din care unul este o rezerva, destul de departe de titulari. Pe Uță nu l-am luat în calcul.
    Și atunci de ce încă un om acolo unde pana acum Richard și Ate s-au completat bine?
    Evident ca șefii știu mai multe decât mine, rămâne sa vedem dacă au dreptate cu aceasta mutare, repet, ca poziție vorbesc.

    cu 4 ani în urmă (30.01.2020)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      curry
      ieri nu a fost la meci, probabil s-a renuntat la el. totusi acest PEak nu pare un jucator de talia lui. E tanar, dar parca vad ca la greseli incepe Mihaita cu semnele lui la cap.
      Cat despre aruncarile de 3 puncte tare prost stam, Silva arunca mai bine ca astia. Nu inteleg de unde neincrederea asta? candva arunca si Tarolis, Ate plus Patrick. Despre Johnson eu cred ca e ambitios, dar nu poate el mai mult, desi cred ca isi doreste, e muncitor, dar prea multe erori in momente cheie sau mai putin.

      cu 4 ani în urmă (30.01.2020)
    • uplifter:

      Re
      Dacă s-a renunțat la Curry din motive de sănătate, atunci ar fi o problema mare. Dar nu cred ca dacă omul n-a fost la meci, asta sa însemne ca a plecat. Se anunță ceva la conferința de după meci. În plus, din ce am văzut LJ pare un shooter pur, n-are treaba cu ce juca Curry, adică PG.

      cu 4 ani în urmă (30.01.2020)
    • U BT Cluj-Napoca zol21:

      Cj
      Curry nu pleaca , s-a scris pe Fb-u UBT-ului

      cu 4 ani în urmă (30.01.2020)
    • U BT Cluj-Napoca SC:

      Jucători noi
      Eu sunt optimist din fire și vă propun următorul, posibil, scenariu. Cred că tactica a fost să se joace cu nucleul de jucători actuali până când se vedea dacă există posibilitatea calificării în etapa superioară a FIBA Europe Cup. Dacă urmăriți statisticele, cel puțin trei jucători, dacă nu patru, au jucat în ultimele meciuri peste 30 de minute, din trei în trei zile, și normal că a apărut uzura. Toți au avut procentaje mai bune la începutul campionatului decât acum. Probabil, dacă nu mai erau șanse de calificare în continuare în FIBA Europe Cup nu am mai fi adus niciun alt jucător. Cum acum sunt șanse serioase, cred (sper) că pe lângă Peak vor mai aduce încă un jucător, astfel încât echipa să poată să se bată pe două fronturi.

      cu 4 ani în urmă (30.01.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!