Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj-Napoca este învinsă din nou de către Partizan Belgrad

U-BT Cluj-Napoca este învinsă din nou de către Partizan Belgrad

În 1 septembrie, jucătorii lui U-BT Cluj-Napoca au plecat în Serbia pentru un cantonament și câteva jocuri de pregătire. În ultimele cinci zile, alb-negrii au disputat două meciuri amicale și au obținut următoarele rezultate: victorie împotriva lui KK Borac Cacak (86-82) și înfrângere contra lui Partizan Belgrad (78-82).

Astăzi, 10 septembrie, elevii antrenați de Dusko Vujosevic și Mihai Silvășan s-au întâlnit din nou cu Partizan Belgrad, formația de suflet a coordonatorului de la U-BT. Trupa de start a clujenilor a fost alcătuită din următorii jucători: Gregory Vargas, Justin Edwards, Karel Guzman, Donatas Tarolis și Andrija Stipanovic.

Conform paginii de Instagram a echipei transilvănene, confruntarea s-a încheiat cu scorul de 82 la 72 pentru Partizan Belgrad (23-19, 17-24, 20-15, 22-14). Pentru alb-negri au marcat: Donatas Tarolis (21 de puncte), Patrick Richard (15 puncte), Karel Guzman (9 puncte), Justin Edwards (8 puncte), Nestor Colmenares (7 puncte), Andrija Stipanovic (5 puncte), Gregory Vargas (5 puncte) și Szabolcs Santa (2 puncte).

De partea cealaltă, s-au remarcat Miller-McIntyre (17 puncte), Jaramaz (11 puncte), Jankovic (8 puncte) și Gordic (8 puncte).

„Nu a părut deloc un meci amical. Fiecare echipă și-a dorit mult victoria. Am avut controlul partidei aproximativ 28 de minute. Per total sunt mulțumit de jocul nostru. Avem o echipă de luptători”, a declarat Mihai Silvășan la finalul jocului.

În următoarea perioadă, U-BT Cluj-Napoca mai are de disputat două partide de pregătire. Sâmbătă, 12 septembrie, ardelenii joacă împotriva lui KK Mega Bemax, în timp ce luni, 14 septembrie, se duelează cu SCM Timișoara.

*foto: Facebook – U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!