Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj-Napoca revine de la -10 în ultimele minute și câștigă la Oradea

U-BT Cluj-Napoca revine de la -10 în ultimele minute și câștigă la Oradea

Finalistele ediției precedente din Liga Națională de Baschet Masculin, CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca s-au întâlnit în etapa a cincea din Top 10, în cursul serii de vineri (08.03). Clujenii au rămas fără eșec pe plan intern în urma unui succes la limită, 85-84, după ce au întors de la -10 în ultimele minute ale partidei din Oradea Arena.

Oradea: Nijal Pearson, Kris Richard, Bobe Nicolescu, Donatas Tarolis, Lennard Freeman

U-BT: David Lăpuște, Adam Mokoka, Karel Guzman, Jarell Eddie, Emi Cățe

Derby-ul dintre finalistele ediției trecute a Ligii Naționale a debutat sub semnul echilibrului și în mai multe rânduri cele două formații s-au aflat la egalitate. Jones a dus-o din nou pe U-BT într-un avantaj de două posesii la 9-13 și Seeley a înscris un coș important de la distanță, după care au urmat momentele mai eficiente ale gazdelor și Pearson a redus ecartul la un punct (17-18). Atacurile finale ale sfertului inaugural n-au adus vreo modificare pe tabelă și campionii en-titre s-au bazat pe un avantaj minim.

Același Pearson i-a ajutat pe „Leii Roșii” să revină la conducere și Gotcher a răspuns cu o triplă unei reușite venite din partea lui Jones. CSM Oradea a avut coșuri consecutive de la distanță, prin Pearson și Gheorghe (30-26), iar în scurt timp diferența a devenit de cinci puncte. Clujenii s-au apropiat în multe rânduri la -2, dar n-au putut să egaleze și avantajul maxim înaintea pauzei a fost de șase puncte. Kris Richard a închis prima repriză cu o triplă și bihorenii au intrat la vestiare cu 46-40.

Tarolis a devenit principalul marcator al partidei prin punctele aduse la 50-45, iar Freeman a menținut ecartul de două posesii în dreptul orădenilor. La jumătatea celui de-al treilea sfert, CSM Oradea a urcat la +7 prin liberele precise ale lui Freeman, în timp ce Mokoka a ajuns în double digits în urma pătrunderii de la 54-49. Măciucă a tăiat din avantajul gazdelor cu o triplă din colțul terenului, Kris Richard n-a greșit la linia de pedeapsă și apoi a punctat de la distanță pentru 63-57 și Baciu a finalizat cu dunk pentru +8. Ultimele două minute ale acestui act au adus un parțial de 6-0 pentru clujeni, Măciucă fiind cel care a reușit un buzzer beater din propria jumătate la 65-63.

Gotcher, Măciucă și Nicolescu s-au întrecut în reușite din spatele arcului de cerc în primele două minute ale sfertului decisiv, iar scorul a devenit 74-66. Oradea a urcat în scurt timp la +10, Seeley a răspuns cu o triplă și Freeman a modificat situația pentru 78-69 la jumătatea actului. Baciu a refăcut ecartul format din două cifre, dar Seeley a marcat cinci puncte la rând în decurs de câteva zeci de secunde (84-79). Seeley a beneficiat de o situație de 3+1 și a adus-o pe U-BT Cluj la un singur punct în urmă, după care Mihai Silvășan a cerut time-out la 84-83. Emi Cățe a reușit un tip-in cu care „studenții” au revenit la conducere, în timp ce Oradea n-a putut profita de ultimele secunde și Kris Richard a pierdut o posesie crucială, iar U-BT a câștigat la limită: 84-85.

DJ Seeley a fost decisiv pentru alb-negrii în run-ul avut pe finalul jocului. Americanul a terminat cu 19 puncte, 5 pase decisive, 2 recuperări, 2 intercepții și 4/8 de la distanță, iar următorul marcator al lui U-BT Cluj a fost Mihai Măciucă (14 puncte, 3 recuperări, 2 intercepții, 4/5 de la distanță).

Toddrick Gotcher a stat cu 17 puncte, 5 recuperări și 5/10 de la distanță pentru CSM Oradea, iar Nijal Pearson l-a urmat cu 16 puncte, 2 assist-uri și 6 mingi pierdute. În double digits s-au aflat și Kris Richard, Donatas Tarolis, respectiv Lennard Freeman.

Orădenii (10-3) vor juca din nou acasă în runda viitoare, împotriva Rapidului, iar pentru clujeni (13-0) urmează duelul din sferturile EuroCup cu London Lions, apoi partida cu CSM Târgu Mureș din campionat.

*foto: Manases Sándor / u-bt.basketball

37 comentarii la aceasta stire:
  • varu silvois :

    OMG
    Nu stiu ce sa zic, ma bucur normal pentru victorie, am meritat-o doar prin jocul din ultimile 3 minute. Sper sa nu-mi supar concitadinii, dar ....azi, Oradea cred ca merita victoria. Jocul lui UBT foarte inghesuit, haotic cu tente clare de individualism. Nu stiu Mejeris de ce nu a jucat ( o fi fost ceva plauzibil) mai ales pe fondul unui joc foarte slab a lui Stipe. Pe de alta parte este o orba consacrata, norocul tine cu cei buni, asa ca ..mereU nUmai U.

    cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      Mejeris
      A fost al șaptelea străin azi

      cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Acum este tardiv
      dar la începutul jocului îi aveai pe Guzman și Seeley după accidentări și chiar Stipe parcă avea ceva probleme. Pe cînd Mejeris era apt. Acum a ieșit bine, dar...

      cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    • varu silvois:

      Mejeris
      Multumesc, ai dreptate, in euforia jocului, cu transmisie TV ( Prima 3 ) inceputa din minutul 4, nu am remarcat acest aspect. Mea culpa.

      cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca R28tr Rtt :

    Richard
    Cine a spus că lipsește Richard? Mi s-a părut că a fost pe teren și a pus ditamai tripla pentru Cluj

    cu 1 lună în urmă (08.03.2024) Raspunde
  • m4riu5 :

    Silvă a fugit să mulțumească oficialilor
    ...nu poate fi interferență după fluierul arbitrului! După fluier avem "dead ball", situație în care se poate acorda numai fault tehnic, dacă e cazul. Nici în statistici nu se înregistrează aruncarea, ci doar greșeala personală. Și dacă nu avem aruncare, nu se poate acorda coș valabil and 1, ci doar 3 libere.

    Mulțumim arbitrilor, frumoasă victorie!

    cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    • varu silvois:

      un semnal de alarma
      (nu ne asculta oricum oficialii), iar eu am obosit sa remarc (nici asta nu conteaza) ce naiba facem cu lipsa recuperarilor defensive, devine chiar rusinos!

      cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    • m4riu5:

      ce să facem?
      o luăm miercuri cu peste 20!

      cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      Wow
      Dar de unde ai scos asta? Se fluieră când are loc contactul, nu la 5 min după. Și în funcție de continuarea fazei se da și cos sau doar libere. Iar faptul că a tras de plasa e interferenta și se sancționează cu cos valabil, n-are nici o legătură cu fluierul arbitrului. Doar daca ar fi aruncat după fluier.
      Ce încerci tu sa te convingi e că dacă se fluieră arbitru, nu se mai da și cos valabil???

      cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    • m4riu5:

      tocmai!
      contact, fluier, DEAD BALL, aruncare ratată, interferență. Decizie corectă: 2 sau 3 libere. Similar, după fault fluierat, degeaba mai vine un apărător din "weak side" să pună capac, nu mai are efecte, că e "dead ball", după fluier.

      cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    • varu silvois:

      dincolo de aceasta regula fina de arbitraj
      de aceasta data ( de obicei UBT e ghinionista) toate fazele la limita, inclusiv revederea fazei la monitor, au mers in faoarea clujenilor, dar cat se poate de corect. Arbitrajul a fost de calitate, sincer eram sceptic, nu ca ar fi fost partinitor, ci se fluiera efectiv aiurea.

      cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      @m4riu5
      N-ai dreptate și nici nu te pricepi. Nu era niciun dead ball. Faza nu s-a terminat câtă vreme mingea era în aer, pentru că putea să intre. Și dacă intra era &1. Așadar a fost interferență toată ziua. Treaba ta dacă nu înțelegi.

      cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    • wemby:

      @m4riu5
      E recomandat sa studiati mai intai regulamentul, abia apoi sa comentati. Dar nu e nicio problema, toti gresim, important e sa si invatam.
      Asadar:
      "if the foul was a dead ball foul then as the name implies, the ball is dead and there cannot be a goaltending call. If the foul was a shooting foul, the ball stays live and a goaltend can be called."
      Faze de acest gen sunt intalnite destul de frecvent, insa, ce e drept, se intampla de cele mai multe ori sub panou.

      cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    • m4riu5:

      corect
      aruncarea se termină după ce mingea atinge instalația sau podeaua (airball). Am revăzut faza slo-mo de vreo zece ori, să mă conving dacă Richard a tras plasa înainte sau după ce mingea atinge inelul. Cam în același timp...
      Dar frumusețea fazei e următoarea: la aruncarea lui Seeley nu a existat contact cu Pearson!!! A dat drumul la minge, și-a retras repede brațele, a căzut în cur, departe de apărător și arbitrii au mușcat-o! ;-)

      Învățătură de minte pentru ambele echipe:
      - dacă vrei să bați campioana, nu te mulțumi cu un avantaj de 10 puncte pe ultimele 3 minute 40, sau cu 5 puncte pe ultimele 55 secunde
      - dacă vrei să rămâi campioană pe bune, fă-o pe propriile puteri (scuza cu absența lui Petrică nu ține, și Oradea a jucat fără coordonator titular)

      cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu Nikant :

    Brotaci de apa termală
    Unde sunt brotăceii , nu comentează 😂. Salutări de la stâna 🥂

    cu 1 lună în urmă (08.03.2024) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ion 777 :

    KRIS
    Cind merg ai nostri la Cluj sa-i dati o bere macar. Nu e la prima isprava de genul asta , citeodata nu stiu unde se gindeste. dar na ma asteptam la mai rau. Oricum Clujul e instare de mai bine, iar noi nu zic nimic pina vedem noutatea
    Succes pe miercuri, sper sa fiti terminat cu greselile astazi sa nu mai aveti si miercuri ca altfel situatia n-o fi prea roza

    cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    • pipzn:

      Re
      Da, e adevarat ca a gresit la cateva faze care s-au dovedit decisive, in final.

      Pe de alta parte poate ar trebui sa luati in considerare atat faptul ca, prin prisma pozitiei de jucator roman cel mai valoros din lotul de la Oradea oricum trebuie sa duca un numar mare de minute meci de meci, prin plecarea lui Nills s-a trezit si cu responsabilitatea de conducator de joc.
      Eu nu pot sa nu compar cu situatia lui Richard de la Cluj (mai ales in sezonul trecut) ce de mingi a ajuns sa piarda dupa ce a fost "forjat" cu minute multe in toate competiile. Si, pentru seara asta cred ca s-a vazut ceva similar la Cate care a ajuns sa joace 32+ minute dupa ce a fost cam pe acolo in celelalte meciuri fara P.Richard si, in general in meciurile interne cand adversarii au pus probleme mai mari.

      cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    • CSM CSU Oradea Ion777:

      da
      inteleg o pasa gresita dar asta e o copilarie si cum am zis nu e pt primadata. te-ai astepta altceva de la un jucator cu experienta lui. si da e bun cind vrea sa joace, si asta nu e postul lui dar asta ea fost o prostie. dar oricum Clujul azi s-a odihnit, meciurile urmatoare vor arata altfel sint convins.

      cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    Raspunde
  • pipzn :

    Meci
    castigat norocos (de la tripla lui Maciuca din propria jumatate la acel "3+1 nu stiu cat de gratis pentru ca, de cand urmaresc meciuri de baschet eu nu am mai vazut o astfel de speta pe aruncare de 3"), ca sa nu spun nemeritat. "U" a prestat o buna parte din timp un joc neglijent (mingi pierdute aiurea, apatie mare la recuperare, aruncari necontestate lasate adversarilor) in care parca s-a cautat in primul rand menajarea tuturor ca numar de minute si evitarea accidentarilor.
    M-am asteptat ca, in lipsa unui conducator de joc "titular" la oradeni, sa se incerce capcane la mijlocul terenului dar nu ma asteptam sa se incerce cu om mare caz in care sub panoul nostru a fost cum ne-a fost norocul.

    Am vazut si meciul lui Oradea cu Dinamo si de asemenea ma asteptam sa se bazeze pe aruncarile de 3 in circumstantele date, nu ma asteptam sa le intre asa de bine. (Da, intre timp am vazut pe site-ul federatie ca "U" a stat mai bine la acest capitol, in final, in timpul meciului in direct am avut alta perceptie). Si, de asemenea, la libere. Aici a fost clar.

    Nu stiu daca acest meci nu ar fi trebuit pierdut si sa fie un dus rece pentru ca am senzatia ca, in urma unor meciuri castigate in extremis (indiferent de competitei), s-a creat perceptia ca ulciorul va merge la nesfarsit la apa si se va sparge, ma tem, in cel mai nepotrivit moment.

    cu 1 lună în urmă (08.03.2024) Raspunde
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    O infrangere cat o victorie
    O partida care a onorat asteptarile spectatorilor si sper si a telespectatorilor.
    CSM era cat pe ce sa sparga nuca de cocos,care nu pare a fi chiar atat de tare cum ne asteptam.Intr-adevar le-a lipsit clujenilor o piesa importanta dar si noua ne-a lipsit conducatorul de joc,si asta a contat decisiv mai ales in gestionarea finalului de meci.
    Ce m-a frapat a fost iesirea nervoasa a lui Silvasan la Cate la finalul primei reprize,in drum spre vestiar.Sper ca Digi nu a transmis secventa.Cum poti sa-i faci asaceva jucatorului care pina la urma ti-a castigat meciul.Cred ca Emi Cate are nervi foarte tari.

    cu 1 lună în urmă (08.03.2024) Raspunde
  • pipzn :

    Altfel
    ma bucur ca nu vom vedea nelipsita declaratie a d-nului Achim din ultmele multe meciuri directe legata de diferenta mare de libere acordate echipei proprii. Azi Oradea a avut 20 si Clujul 5.
    Cand liberele alea sunt meritate apoi asa sa fie ca sunt 20, ca sunt 5

    cu 1 lună în urmă (08.03.2024) Raspunde
  • CSM CSU Oradea The Optimiser :

    Meci
    Pierdut integral pe mâna lui Achim. Nu se poate cu 3:46 înainte de final să nu mai dai absolut niciun coș și să ai așa o lipsă de reacție. În tot acest interval și-a cerut time-out cu 7 secunde înainte de final, după tip-in-ul lui Cățe, la care, apropo, a urlat Silvășan într-un hal la final de sfert 1 că am crezut că îl aruncă de pereți... Stă bine cu psihicul și nu e prima dată sezonul acesta când urlă în halul ăla la el :))
    Arbitraj bun aș zice, dificile anumite faze, dar care au fost judecate corect...
    Aș zice că am meritat victoria în seara aceasta, e ușor amărui modul cum am pierdut, mai degrabă preferam un blow-out din ăla urât de 15+ puncte, măcar eram resemnat de la bun început, așa e mai nasol...
    Pearson și cu Richard ne-au cam omorât pe final de meci, dar nu aș vrea să îi condamn, au avut un meci foarte greu și la Dinamo și practic 2 meciuri consecutive am jucat fără un 1 veritabil, mă rog, pe Tudor Gheorghe nu îl iau în calcul.
    În altă ordine de idei, sper că toată neinspirația Clujului a fost în acest meci și că Petrică revine pentru meciul cu London Lions, altfel nu vă văd foarte bine...
    Sunt nerăbdător să îl văd și pe noul nostru conducător de joc, din ce am înțeles de la ședința cu Achim e pe placul lui, vedem dacă va funcționa.
    În concluzie, un meci spectaculos, cu de toate, fără tehnice(denotă un arbitraj bun și aici) sau antisportive, ușor supărat de maniera în care am pierdut, dar 36 de minute chiar am jucat bine/foarte bine.

    cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    • m4riu5:

      bună analiză
      pe Gheorghe nu-l iau nici eu în calcul de obicei, dar astăzi, cât a jucat, echipa a fost pe plus. Încep să-mi schimb atitudinea (în bine) și față de Freeman, devine tot mai util și e o prezență „grea” sub panou, deși cu fizicul lui ar fi un power fwd mai bun decît pivot. Bobe cu zvâcniri spre final, dar pe ansamblu, cu el în teren, echipa e sistematic pe minus...

      cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    • CSM CSU Oradea TheOptimiser:

      Corecție
      Doar o mică corecție, faza cu Silvășan și Cățe a fost la pauza mare, nu după primul sfert.
      Mea culpa!

      cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    • CSM CSU Oradea TheOptimiser:

      @m4riu5
      Mie nu îmi place de Bobe de nicio culoare, de când a ieșit din incidența acelei reguli stupide cu U23 mi se pare că merge din ce în ce mai rău, de multe ori stă pe semicerc și așteaptă mingea, aruncă de 3 și dacă dă bine, dacă nu, nu... Pătrunderi foarte rar îl văd să facă, fizic are pentru așa ceva, nu știu de ce nu se folosește mai mult de el sau nu sunt scheme gândite pentru el...Nici alură de căpitan nu are...
      Eu sincer nu aș mai vrea să îl văd la Oradea, dar se pare că până la "pensie" își are cimentat locul aici...

      cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    • varu silvois:

      un astfel de meci
      din care ai ce invata, daca vrei si daca poti implementa , a fost binevenit acum inainte de meciul istoric de Miercuri. Jucatorii vor fi altfel montati mental si sala va fi un vulcan, meciul nu va semana cu cel de azi. In ce-l priveste pe maestrul Silvasan...mai bine ma abtin, sa fie sanatos.

      cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Delekon :

    Nu vreau sa va stric bucuria
    Dar e pacat ca nu a fost sala mai plina.
    Cine a abandonat Oradea anul asta ar trebui sa se mai gandeasca. Sezonul se termina atunci cand se termina.

    cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    • CSM CSU Oradea TheOptimiser:

      @Delekon
      A fost cea mai plină sală din tot acest sezon, incluzând meciurile din cupa României din septembrie și cele din EuropeCup, nu se mai pot face șmecherii cu biletele acuma și din cauza asta s-au pierdut destui suporteri "de rezultat" care să umple sala...
      Realist vorbind, undeva la 2000-2500 de spectatori sunt cei care au venit constant tot sezonul, indiferent de forma echipei și rezultatele obținute... Cam acela e numărul adevărat al suporterilor la ora actuală.

      cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca John Ioan :

    Incerc sa las acest comment
    Fara sa ma uit la s-a mai scris pana acum. A lipsit Petrica, nu l-am putut folosi pe Mejeris pt ca regulamentul, dar chiar si asa mi se pare ca am castigat pur si simplu norocos. Daca nu era cosul de la finalul sf 3 a lui Maciuca sau greseala lui Kriss Richard la aruncarea lui Seeley, sau buricele degetelor lui Emi, acum vorbeam de prima infrangere interna.
    Pe aparare mi se pare ca am visat, foarte multe recuperari ofensive pentru Oradea. Pe atac mi s-a pur ca ne-am bazat foarte mult pe aruncarile de 3 (care intradevar au intrat bine). Oricum, apararea as zice foarte slaba, de ceva vreme observ asta…
    Sper sa se schimbe abordarea la meciul cu London ca altfel nu va fi deloc bine.
    Nu-i ca si cum ma asteptam sa castigam la 20-30 de puncte, dar speram totusi sa vad un meci mai bun din partea noastra. Poate ca baietii erau deja cu gandul la meciul de miercuri, no ideea, dar sper sa fim cu totul altceva miercuri.
    Nu stiu in ce conditii se va intoarce Patrick, dar sper sa vedem alta echipa miercuri.
    Intradevar tot ce s-a realizat pana acum e extraordinar, tot respectul, dar ce frumos ar fi un sfert de finala castigat acasa, nu? Cu totii visam asta.
    Sa speram. Haide U!

    cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    • U BT Cluj-Napoca John Ioan:

      Ps
      Felicitări Oradea. Mie mi s-a parut ca au jucat bine, in ciuda faptului ca au o banca mult mai scurta si le-a plecat Neal. Daca nu era caderea de pe final puteati fi prima (si posibil singura) echipa care ne învinge in campionat sezonul asta.

      cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    Raspunde
  • varu silvois :

    Multe comentarii in seara asta
    As merge până acolo sa afirm că toate au fost la obiect și chiar frumoase, pașnice. Cu permisiunea tuturor as lasă un comentariu nou oarecum și anume că omul meciului a fost Măciuca ( prin tot aportul inclusiv capac la final de sfert 1). Seara buna.

    cu 1 lună în urmă (08.03.2024) Raspunde
  • didi.alex. :

    #Cate-MVP📸
    E clar ca aceasta va fi finala campionatului…!
    Câte ar trebui numit de pe acum MVP, e singurul român ( ne-naturalizat) care aduce plus valoare la nivelul salariului, deloc mic, pe care îl primește!
    Aduce plus valoare într-o echipă foarte valoroasă, nu doar la noi în țară ci și în EuroCup și rasplateste încrederea primită de la Cluj!
    👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

    cu 1 lună în urmă (08.03.2024) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca M F :

    Acuma era U de batut
    Cu toata suflarea clujeana cu gandul la meciul de miercuri nu va exista un moment mai bun anul asta sa o bati pe U. De la portar la jucatori si antrenori, suporteri, sold-out, bilete la negru, etc. toti incearca sa se pregateasca pentru un meci de istorie. Greu, imposibil, dar indiferent de rezultat - istoric.
    E clar ca pt Cluj a fost meciul ala inainte de Eurocup. Pentru Oradea .... posibil ultimul meci acasa cu U din acest sezon si posibil cel mai important meci al sezonului regulat. Asa ca si jocul si rezultatul - normale.

    cu 1 lună în urmă (08.03.2024) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Sean Barnette :

    Meci foarte frumos
    Sincer nu speram la un joc atat de echilibrat. A fost un meci foarte frumos, si a fost disputat pana final. Stiam ca pe final Clujenii vor apasa pedala, si va fi greu sa aparam un avantaj minim. E deja specialitatea casei la U sa întoarcă rezultatele.
    Cu toate ca nu sunt un fan a lui Achim, apreciez ca a pregatit bine meciul, si era cat pe ce sa ii iasa. Cu putina sansa, puteam produce surpriza. Mult succes miercuri impotriva leilor londonezi :)

    cu 1 lună în urmă (08.03.2024) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Câte + și ~
    Am fost acum la prima deplasare în Oradea Arena. Exterior e superbă vs Cluj. O palmă peste obrazul ăstora de la Cluj e acel cub funcțional și delimitat la puncte/culori și nu doar reclame cu sponsori și atât. Ar fi ceva sf pt România sa vedem reluări sau chiar acele inspecții ale arbitrilor din timpul meciului.
    Un mare minus e sonorizarea care efectiv te face să mergi după meci la orl. Iar crainicul sălii e de
    Toată jena ce orgasme are. Vrea să-l copieze pe Petrescu în texte dar nu-i ies:))
    Până una alta mă bucur ca am participat la un meci de baschet în această sală și ce frumos ar fi să fie una și în Sibiu, Timișoara sau măcar câte una de genul în toate reședințele de județ.
    Cat despre meci tare ciudat am jucat:). N-am înțeles schema lui Cristi:). Dar la 84-74 am zis ca vine dj silly și ne explica cum joacă el în astfel de meciuri și rezolvă.

    cu 1 lună în urmă (09.03.2024) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ion 777 :

    libere
    Na ca e altu cu liberele. Hahaha, cineva tot timpul are probleme cu liberele. Oricum ar fi bine sa fie asta cel mai prost arbitraj din liga.

    cu 1 lună în urmă (09.03.2024) Raspunde
  • CSM Focșani Leks :

    OMFG
    Clujul a fost mental mai tare decât Oradea. E o înfrângere dulce amară pentru orădeni, doar un punct. aia e, fruntea sus baieti. acum, am o intrebare: oare ar fi fost diferit dacă nu pleca neal? si-ar fi adaptat diferit sistemul de joc achim cu prezenta sa pe parchet?

    cu 1 lună în urmă (09.03.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!