Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj-Napoca s-a despărțit de Mike Dixon

U-BT Cluj-Napoca s-a despărțit de Mike Dixon

În cursul acestei zile (16.02), U-BT Cluj-Napoca a anunțat despărțirea de Mike Dixon, conducătorul de joc adus ca înlocuitor pentru Gregory Vargas. Conform u-bt.ro, rezilierea contractului s-a realizat de comun acord.

Dixon a sosit la U-BT în urmă cu o lună și a evoluat în cinci meciuri pentru alb-negri. Fundașul născut în Statele Unite a adunat medii de 10.4 puncte, 3.0 pase decisive și 1.8 recuperări.

Conform surselor Baschet.ro, U-BT Cluj-Napoca a ajuns la o înțelegere cu Justin Dentmon, un baschetbalist în vârstă de 35 de ani. Acesta a absolvit universitatea din Washington și apoi a jucat la o mulțime de formații din America, Europa și Asia.

În stagiunea 2013-2014, Dentmon a evoluat pentru Zalgiris Kaunas, reușind să cucerească titlul alături de echipa lituaniană. În 2019, jucătorul de 1,83 metri a fost cel mai bun marcator din Basketball Champions League cu o medie de 20.9 puncte pe meci.

Ultima oară, Dentmon a jucat pentru Bakken Bears în calificările BCL, unde a adunat următoarele cifre: 11.5 puncte, 6.0 pase decisive și 1.0 recuperări.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

17 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Bravo
    Un exemplu și pentru altii la decizii luate, când nu corespunzi cerințelor.

    cu 3 ani în urmă (16.02.2021)
    • U BT Cluj-Napoca ereticus:

      Mno bravo!
      Adică tu ai plăti un muncitor care nu se descurcă sau nu se integrează în echipă? De aia vreți să-i dați afară (voi care postați aici) pe ăia care nu mai fac față....chiar LoL....

      cu 3 ani în urmă (16.02.2021)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    hmm
    totusi e al treilea pg in sezon... cam mult pentru pozitia cu care se presupune ca-ti construiesti echipa.
    altfel, dentmon e un jucator foarte experimentat si de valoare, care se poate integra. forma fizica o vom vedea in curand...

    cu 3 ani în urmă (16.02.2021)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      Pentru 15 minute
      cat va juca, forma fizica va fi excelenta. Va fi un clutch player daca vor avea impotriva cui sa fie nevoie de acest gen de jucator. Nu inteleg pentru ce se mai agita U cand campionatul e jucat. Sezonul de fata e o plimbare prin parc, sau vor sa arate BT-ului ca se poate scor alb sau ca sa se poata plange Silva si mai tare cat de patetice sunt restul echipelor?

      cu 3 ani în urmă (16.02.2021)
    • Benjamin:

      undercut
      Sa nu exageram. Am mai avut noi inceputuri bune. Mie personal nu mi se pare asa de jucat campionatul precum incearca unii sa il prezinte.
      Mi-ar fi placut o infrangere cu TM. Un dus rece venit la momentul potrivit.

      Campionatul inca se mai joaca. Exista 3-4 echipe care cu siguranta pot sa puna probleme lui U (Sibiu, Oradea, Voluntari, Craiova).
      Cupa Romaniei pt U: parcurs greu, echipa are putini jucatori romani (chiar si cu Vida apt de joc). SIgur nu o sa ne fie usor.

      cu 3 ani în urmă (16.02.2021)
    • Benjamin:

      ...
      Daca il aducem eu zic ca sigur o sa joace mai mult de 15 minute/meci. In partidele decisive sigur o sa aiba un rol important.

      cu 3 ani în urmă (16.02.2021)
    • uplifter:

      Re
      Lăsând la o parte valoarea și experienta, sa ținem cont totuși ca omul are 35 de ani și am înțeles ca nu a mai jucat de 1 an. Aici este singurul meu dubiu.

      cu 3 ani în urmă (16.02.2021)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      NU cred ca exagerez
      Din cele 4 echipe care "ar putea" pune pb., 2 mai au jocuri in F.EC. Nu stiu calendarul returului dar si in cazul in cel mai nefericit, inseamna minim o deplasare din pastea CSM si CSU si daca asta pica in perioada jocurilor cu U e cam clar. La Comuna, s-a mai mentionat, il tii pe Hickey, pb solved.
      Din pct meu de vedere, Dujko, are buget si nu vrea sa riste absolut nimic.

      cu 3 ani în urmă (16.02.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @uplifter
      nu e chiar un an de cand nu a mai jucat... la sfarsit de septembrie a jucat preliminariile BCL cu cifre foarte ok; deci sunt vreo 5 luni...

      cu 3 ani în urmă (17.02.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      mai mult
      bakken l-a adus atunci doar pentru acele preliminarii, pentru ca stiau ca nu si-l pot permite mai mult; obiectiv realizat, si-au strans mana si aia a fost.
      eu zic ca omul e profi, va fi in forma decenta cand va veni.

      cu 3 ani în urmă (17.02.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      well
      se pare ca dentmon nu mai e deloc sigur, mai sunt si altii interesati de el, ormanspor ar fi facut o oferta mai buna... greu de adus jucatori buni in LNB...

      cu 3 ani în urmă (18.02.2021)
    Raspunde
  • uplifter :

    Cluj
    Poate nu atat ca nu au fost mulțumiți de Dixon, cât poate a fost mai mult ocazia de a putea aduce un jucător ca Dentmon.

    cu 3 ani în urmă (16.02.2021)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca msarto:

      cel mai bun marcator din Basketball Champions League cu o medie de 20.9
      Deci cum??? 20.9 ppg in BCL (din 10 meciuri, nu din 2) ii cam SF. Cel mai bun marcator din campionatul national are 19.8 ppg iar cel mai bun marcator de la Cluj are 16.1 ppg

      cu 3 ani în urmă (16.02.2021)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu /z/z/z :

    ...
    Dixon nu mi se parea ca e un jucator de calibrul lui Vargas, dar parea destul de ok.
    Din experientele noastre din anii trecuti cu jucatori +35 pe final de cariera, as zice ca o miscare cam riscanta... dar daca avut o pauza relativ scurta si a jucat recent la un nivel inalt, pare sa fie o miscare buna.

    cu 3 ani în urmă (17.02.2021) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mikki :

    astept..
    reactia de la Sibiu, care sunt obligati sa gaseasca ceva macar pe masura lui Isaiah Philmore, de la Oradea, despre care Sere spunea ..„Nu aș spune că echipa nu și-a dorit, pur și simplu atât a putut. Avem unii jucători care de la un timp încoace au o prestație slabă și alți jucători care își doresc și nu pot..." In rest oricum cred ca va fi anul Clujului.

    cu 3 ani în urmă (17.02.2021)
    • uplifter:

      Re
      Și eu ma gândeam mai mult din curiozitate ce ar putea mișcă cele doua.
      Sibiul mi-e foarte greu sa cred ca ar putea aduce ceva de nivelul lui Philmore, la banii care sunt acolo.
      Oradea cu siguranță că nu sta, mai ales după declarația dlui Sere. Întrebarea ar fi unde ar muta. De-a lungul ultimelor sezoane la Oradea oamenii decisivi au fost pe pozițiile 1-3, (cu pivoții folosiți mai mult ca oameni de echipa) , iar anul asta tocmai acolo au venit deja 2 jucători. Sa schimbe unul dintre ei?

      cu 3 ani în urmă (17.02.2021)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      Oradea
      anul trecut totusi l-a adus pe Kristijan Krajina, desi existau la fel ca si acum, un Zekovic, Markovic, Valeika și Baciu. Avand in vedere ca anul acesta am fost mai praf ca anul trecut sub panou, ma gandesc ca macar aici sa imbunatateasca ceva. Cei 2 nou veniti nu cred ca vor fi schimbati.. In plus nu cred sa existe bani pentru oamenii decisivi, gen Richars, Martin Zeno.

      cu 3 ani în urmă (17.02.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!