Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj-Napoca se menține pe poziția a 6-a în Power Ranking-ul EuroCup

U-BT Cluj-Napoca se menține pe poziția a 6-a în Power Ranking-ul EuroCup

Marți, 16 ianuarie, pe site-ul EuroHoops, platforma media parteneră a EuroCup, a apărut volumul 4 al Power Ranking-ului ce cuprinde toate formațiile din această competiție. După ce, în precedentele două ediții, U-BT Cluj-Napoca a făcut salturi impresionante, de această dată campioana României a reușit să își mențină poziția.

Așadar, în noul power ranking publicat pe eurohoops.net, U-Banca Transilvania ocupă locul 6. Trupa lui Mihai Silvășan are un bilanț de zece victorii și patru înfrângeri și și-a asigurat în runda precedentă calificarea în playoff-ul EuroCup.

„Un run de 3-1, o echipă care joacă un baschet bun și un nou punct de referință creat în baschetul european. Sezonul lor este deja un succes, datorită faptului că s-au calificat în playoff”, a scris Aris Barkas, redactorul șef al EuroHoops.

În fața lui U-BT se află Paris Basketball (13-1 – locul 1), Gran Canaria (11-3 – locul 2), Hapoel Tel Aviv (11-3 – locul 3), JL Bourg (11-3 – locul 4) și London Lions (10-4 – locul 5).

Ratiopharm Ulm, următoarea adversară a alb-negrilor, ocupă poziția a opta, având un bilanț de opt victorii și șase înfrângeri. Între U-BT Cluj-Napoca și Ulm se află Joventut Badalona, care are un bilanț de 9-5.

Duelul dintre campioana Germaniei și campioana României are loc miercuri, 17 ianuarie, la ora 20:30, în direct pe Prima Sport 3.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!