Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj va participa la Memorialul Elemer Tordai

U-BT Cluj va participa la Memorialul Elemer Tordai

U-BT Cluj-Napoca a anunțat prin intermediul site-ului oficial programul partidelor amicale. 

Astfel, clujenii se vor confrunta cu marea rivală, CSM Oradea, pe data de 2 și 3 octombrie. Confruntările vor avea loc la BTarena, cu începere de la ora 18:30. Spectatorii și presa nu vor avea acces la aceste partide, luând în calcul măsurile de prevenire a noului coronavirus, însă prima partidă va fi transmisă live prin intermediul canalului de Youtube al câștigătoarei Cupei României

După confruntarea cu bihorenii, echipa antrenată de Duško Vujošević și Mihai Silvășan se va deplasa la Sibiu pentru a participa la Memorialul Elemer Tordai. Turneul se va desfășura în perioada 7-8 octombrie la Sala Transilvania pe sistemul Final 4 (semifinale/finală). 

În prima semifinală, U-Banca Transilvania va juca cu CSO Voluntari, în timp ce în cealaltă semifinală se vor duela echipa gazdă, BC CSU Sibiu și Dinamo Știința București. 

Vom reveni cu informații despre programului Memorialul Elemer Tordai.

*foto: facebook U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!