Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U BT își adjudecă categoric “Derby-ul Clujean”

Paul Olar

Paul Olar
19.12.2014

70-108
     

U Banca Transilvania a obținut al cincelea succes stagional. Gruparea pregătită de Marcel Țenter și Dorin Pintea a mărșăluit în “Derby-ul Clujean”, disputat în fața Universității. Scorul final al încleștării din Sala Sporturilor “Horia Demian” a fost 108-70.

Amfitrionii încep cu Mirel Dragoste, Brian Burrell, Vasil Kyosev, Kamren Belin și Alin Borșa, în timp ce oaspeții au o formulă alcătuită din Curtis Millage, Darius Hargrove, Sean Barnette, Mihai Silvășan, respectiv Cătălin Baciu.

Problema câștigătoarei nu s-a pus nici măcar un minut, din prisma faptului că U BT a inaugurat furtunos duelul. Darius Hargrove a adus primele puncte ale încleștării, succedat de Cătălin Baciu. Ecartul Băncii Transilvania a ajuns la 14-0, moment în care Universitatea cere time-out. Deși baschetbaliștii lui Carmin Popa au realizat un sfert secund destul de bun, Silvășan și compania au dictat ritmul în permanență, adjudecându-și victoria.

Cu un total de 18 puncte și 11 recuperări, Boris Lalovic a fost cel mai bun om de pe teren. Sean Barnette a contribuit cu 13 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive, pe când Darius Hargrove a totalizat 16 puncte, 3 recuperări și tot atâtea assist-uri.

De cealaltă parte, Mario Lazăr a izbutit 19 puncte și 2 recuperări. Kam Belin a avut 12 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă, iar Nicolae Foalea a ieșit în evidență prin 11 puncte, 2 assist-uri și o recuperare.

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

7 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    derby
    care derby? Voi stiti ce inseamna un derby?

    cu 9 ani în urmă (19.12.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Derby
    DEX:-intrecere sportiva de mare importanta a carei participanti sint de valori foarte apropiate

    cu 9 ani în urmă (19.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Mai, tu comentezi mai mult la noi decat la voi :D Cat despre derby, hai sa fim seriosi......

      cu 9 ani în urmă (19.12.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Simpatie
    Am o simpatie fata de voi. sper ca nu te deranjeaza. jucati finala si n-am sa mai comentez nimic.

    cu 9 ani în urmă (19.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Departe de mine orice deranj! si da, sper sa jucam finala, mai avem nevoie de niste retusuri dar cred ca putem sa ajungem pana acolo! Cat despre opritul din comentarii.... de ce sa o faci...... critica, indiferent daca este pozitiva sau negativa este bine venita(din punctul meu de vedere)

      cu 9 ani în urmă (19.12.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Finala
    Ce zici de o finala Cluj-Mures?

    cu 9 ani în urmă (19.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Ar fi frumos......

      cu 9 ani în urmă (19.12.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!