Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

"U" Mobitelco BT Cluj-Napoca întâlneşte un alt adversar abordabil

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.10.2012

Sala Sporturilor Horia Demian
miercuri, 17 octombrie
ora 19:00
  Fișa meciului

După Dinamo Bucureşti, la Cluj-Napoca vine un alt adversar ce a încehiat sezonul trecut în a doua jumătate a clasamentului, BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc. Partida ce face parte din etapa a III-a a Ligii Naţionale de Baschet este programată miercuri, de la orele 19:00, la Sala Sporturilor Horia Demian. Conform calculelor hârtiei gazdele pornesc cu prima şansă, însă sportivii antrenaţi de Laszlofy Botond nu trebuie subestimaţi.

Mai exact BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc a fost foarte aproape de a se impune în primele două meciuri ale sezonului, cedând la diferenţe de 5 puncte, 61-66 cu CSM Bucureşti respectiv 74-81 cu Energia Rovinari. În cazul în care "U" va practica un joc modest, asemeni celui din prima etapă, şansele ciucanilor de a produce o surpriză vor creşte simţitor. În schimb "U" are un parcurs perfect cu două victorii din tot atâtea jocuri disputate respectiv un moral bun după victoria din derby-ul Ardealuilui, 75-63.

Un alt aspect ce ar putea cântări foarte mult în economia jocului este banca scurtă a oaspeţilor. În partida din etapa a 2-a, când Ciuc a întâlnit pe teren propriu Energia Rovinari, Laszlofy Botond a mizat doar pe cei şase sportivi străini. Singurul român trimis în teren de tehnicianul ciucanilor a fost clujeanul Vlad Corpodean, însă acesta a rezistat doar 2 minute şi 38 de secunde pe parchet. Având în vedere că vorbim de o etapă intermediară, oboseala oaspeţilor se va simţi dacă numărul de minute va fi împărţit la fel şi miercuri seară.

Brigada de arbitri ce va oficia această partidă nu a fost anunţată până la publicarea materialului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!