Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U Mobitelco Cluj a plecat în cantonament la Miercurea Ciuc

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.09.2012

După participarea la turneul memorial Antonio Alexe, U Mobitelco Cluj-Napoca a plecat în cantonament la Miercurea Ciuc, informează site-ul clubului de pe Someş. Formaţia pregătită de către Niksa Bavcevic va miza, începând din această săptămână, pe serviciile celor trei baschetbalişti prezenţi la loturile naţionale pentru campania de calificare la EuroBasket 2013. Este vorba despre Mihai Silvăşan, Cătălin Baciu respectiv Reinar Hallik.

În cadrul cantonamentului de la Miercurea Ciuc, unde în luna august a participa CSU Sibiu, clujenii vor întâlni formaţia locală, BC Perla Harghitei, în două meciuri de pregătire, programate pentru 18 şi 19 septembrie. De altfel, după disputarea celui de-al doilea meci în compania harghitenilor, U Mobitelco va pune punct stagiului centralizat de pregătire.

De notat că partidele cu BC Miercurea Ciuc ar trebui să consemneze primele ocazii în care Niksa Bavcevic poate miza pe jucătorii aflaţi la loturile naţionale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!